Κοινωνία

10/09/2023 - 11:00

«Γ’τονιό στην Καραντώνη ΙΙ» - Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Το Γ΄τονιό στην Καραντώνη επιστρέφει!

Η γειτονιά είναι δρόμος. Είναι σπίτια, φάτσες, μυρωδιές, ήχοι και χρώματα. Είναι καλημέρες, στραβομουτσουνιάσματα, χαμόγελα, ψίθυροι πίσω απ’ τις γρίλιες αλλά κυρίως είναι το “δίπλα είμαι αν με θες”.

Η γειτονιά δεν είναι μόνο ο δρόμος. Η γειτονιά είναι αίσθηση. Και την έχουμε ξεχάσει.
Ο δρόμος δεν έχει πια χώμα κι εμείς έχουμε οθόνες στα πρόσωπα. Τα παιδιά παίζουν με κουμπάκια και όχι με λάστιχα, με μπάλες και τρεχάλα..

Γι’ αυτό, λοιπόν, σας προσκαλούμε, στο «Γ’τονιό στην Καραντώνη ΙΙ», στο μικρό πλακόστρωτο δρομάκι, που εδώ και κάποια χρόνια λειτουργούμε, το «Πολύτροπον», το «Artοποιώ», το «Σφομύλι» και η «tortuguita»


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 11:00 έως τις 15:00.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γράψουν, να ζωγραφίσουν και να βιβλιοδετήσουν ένα παραμύθι. Να δημιουργήσουν ένα κόσμημα ή να παίξουν λάστιχο ή κουτσό. Να μοιραστούν με τους υπόλοιπους ένα μικρό κέρασμα, να ακούσουν μουσική και να ζήσουν με όλες τις αισθήσεις τους τη χαρά της συνεύρεσης, όπως παλιά, στη γειτονιά. Γενικά θα υπάρχουν πολλές καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες!

Ο κάθε χώρος τέχνης θα είναι ανοιχτός για να τον επισκεφτείτε και να τον γνωρίσετε.
Μέσα στους χώρους μας θα υπάρχουν καλλιτεχνικές εκθέσεις και θα μπορέσετε να μάθετε ποιοι είμαστε αλλά και να δείτε τις δουλειές μας.

Μοιράσου το άρθρο!