Κοινωνία

09/08/2024 - 12:59

Γέμισε στην Καλλονή «Το καλάθι της Αγάπης»

Γέμισε στην Καλλονή «Το καλάθι της Αγάπης» του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την στήριξη της δράσης «Σιτίζω» - Η δράση συνεχίζεται σήμερα & αύριο στα Σούπερ Μάρκετ της Μυτιλήνης -

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην Καλλονή η δράση «Το καλάθι της Αγάπης» του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της οποίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για την στήριξη της δράσης «Σιτίζω» της Εστίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Σίτισης Καλλονής. Στο πλαίσιο της δράσης «Σιτίζω» ετοιμάζεται και διανέμεται δωρεάν φαγητό σε ευάλωτες οικογένειες & ανήμπορους συμπολίτες μας που διαμένουν στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος, ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που γέμισαν απλόχερα «Το Καλάθι της Αγάπης», καθώς και όλες τις εθελόντριες που συμμετείχαν στην δράση. Ευχαριστούν επίσης θερμά τα Σούπερ Μάρκετ «ΣΕΛΑΧΑΣ», «ΑΒ», «My Market» και «Μασούτης» που συνεργάστηκαν για τον σκοπό αυτό, καθώς και τα Σούπερ Μάρκετ «Μασούτης» και «ΑΒ» για την δωρεάν διάθεση ποσότητας τροφίμων.

d

Στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου και αύριο Σάββατο 10 Αυγούστου εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα βρίσκονται έξω από τα Σούπερ Μάρκετ «My Market», «ΑΒ» (Σμύρνης 5) και «Μασούτης» (Οδυσσέα Ελύτη) στην πόλη της Μυτιλήνης προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες του νησιού.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει φέτος 147 χρόνια αδιάκοπης εθελοντικής δράσης & προσφοράς βοήθειας προς τον συνάνθρωπο. 

Μοιράσου το άρθρο!