Κοινωνία

07/10/2014 - 12:05

Εθελοντική αιμοδοσία στη Θερμή

>ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 5 – 9 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΕΡΜΗΣ

Την Κυριακή που μας πέρασε συναντήθηκε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ που διευρύνθηκε σημαντικά, με στόχο να γίνουν ενέργειες προσέλκυσης νέων εθελοντών, ώστε μαζί με τους ήδη ενταγμένους στην εθελοντική ιδέα, να συμβάλλουν στην μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της 2ης εθελοντικής αιμοδοσίας.

Για το σκοπό αυτό θα γίνουν εξετάσεις αιματοκρίτη για νέους εθελοντές την ΠΕΜΠΤΗ 16 Οκτωβρίου 9 – 12 το πρωί στο Περιφερειακό Ιατρείο Θερμής.  

Μία εβδομάδα πριν την αιμοδοσία θα γίνουν συναντήσεις με όλους τους τοπικούς Συλλόγους στις Νέες Κυδωνίες, Μυστεγνά, Πηγή και Κώμη κατά τις οποίες θα γίνει διεύρυνση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας.

Θα κυκλοφορήσει Ενημερωτική Πρόσκληση, Αφίσα και θα γίνει προβολή από τα Μ.Μ.Ε.

Ακόμα αποφασίστηκαν ενέργειες καλύτερης διοργάνωσης ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής και φιλοξενίας των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στην Ανοιχτή Διευρυμένη Επιτροπή Πρωτοβουλίας (που προσκαλεί τους συντοπίτες στην Εθελοντική Αιμοδοσία) συμμετέχουν μέχρι στιγμής:

Χαβρανλή Γιώτα, Βαγιάννη Νίκη, Βουδούρη Τασούλα, Διγιδίκη Αριάδνη, Καμενής Δημήτρης, Καρακωσταντής Αντώνης, Καρασάββας Νίκος, Κατσαρός Κώστας, Κόμβος Αντώνης, Κόμβος Στρατής, Σάλτας Νίκος, Σκλεπάρη Ελένη, Τσιβγούλης Χρήστος, Χατζημιχαήλ Ελευθερία που είναι Πρόεδροι ή Εκπρόσωποι Κοινοτήτων και Συλλόγων καθώς και Εθελοντές Αιμοδότες που ξεκίνησαν την αναγκαία και ανεκτίμητη αυτή κοινωνική προσπάθεια. 

Μοιράσου το άρθρο!