Κοινωνία

25/07/2023 - 20:06

Ενημέρωση για την εγγραφή των βρεφών και νηπίων που διαθέτουν voucher στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Ανακοίνωση Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου για την εγγραφή των βρεφών και νηπίων που διαθέτουν voucher στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι από φέτος και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 18/2023 (ΑΔΑ: 6Λ8Δ46ΜΑΟ8-8ΚΠ) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου «Κ.Π.& Α.Δ.Μ.&Δ.Λ.»,  προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των γονέων με την πολύωρη αναμονή έξω από τους Παιδικούς Σταθμούς, αλλά και για τη διατήρηση της διαφάνειας και της δικαιοσύνης, η εγγραφή των βρεφών και νηπίων που διαθέτουν Voucher θα γίνεται με κριτήριο τη μοριοδότηση που λαμβάνουν από την ΕΕΤΑΑ.

Τα Voucher θα γίνονται δεκτά στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για δύο ημέρες (τις δύο αμέσως επόμενες εργάσιμες ημέρες, από την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων της  ΕΕΤΑΑ ) από τις 8.00 έως τις 13.00.  Θα ακολουθήσει η διαδικασία κατάταξης βάση μορίων και ανάρτηση στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Μυτιλήνης, Μόριας και Παμφίλων,  σε λίστα που θα περιλαμβάνει τα ονόματα των επιτυχόντων παιδιών των παραπάνω Σταθμών. Η ανάρτηση για τους Παιδικούς Σταθμούς των χωριών θα γίνει στους κατά τόπους Παιδικούς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ωφελούμενοι της δράσης της ΕΕΤΑΑ, κατά την προσέλευσή τους στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς της επιλογής τους, να προσκομίζουν τα παρακάτω έγγραφα:

  1. Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας
  2. Εκτυπωμένο Voucher
  3. Εκτυπωμένη τη σελίδα στην οποία αναγράφονται τα μόρια της ΕΕΤΑΑ.

χχ

Μοιράσου το άρθρο!