Κοινωνία

07/09/2024 - 17:45

Έκλεισε η καινούργια παιδική χαρά στην Παναγιούδα - Τραυματίστηκε 12χρονος

Τι αναφέρει ο δικηγόρος κ. Νίκος Χωριατέλλης  στον https://aeolos.tv/

"Την Τετάρτη 4-9-2024 και περι 18:45, ένα ανήλικο παιδί ηλικίας 12 ετών, τραυματίστηκε κατόπιν ανατροπής του εξαιτίας ασυνέχειας-κενού στην επίστρωση δαπέδου στην δημοτική παιδική χαρά της Παναγιουδας.

Το δάπεδο της προσφάτως κατασκευασθείσας παιδικής χαράς Παναγιουδας, είναι εδώ και καιρό εξαιρετικά επικίνδυνο και εμφανίζει εκτεταμένη ανώμαλη επιφάνεια, κενά, ρήγματα, αυλακώσεις και οπές λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος στην επίστρωση του και η κατάσταση του επιδεινώνεται σταδιακά. Το παιδί  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ποδιού.

Σημερα το πρωί ειδοποιήθηκε κι άμεσα προσήλθε επι τόπου ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δημου Α. Παπαχριστοφορου, ο οποίος διαπίστωσε την κακή κατάσταση του δαπέδου.

Δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα σημανθεί ως επικίνδυνη και θα κλείσει για λόγους ασφαλείας η παιδική χαρά της Παναγιουδας για το κοινό, μέχρι την αποκατάσταση της. Οι γονείς του ανηλίκου Επιφυλάχθηκαν παντός νόμιμου δικαιώματος του κατά παντός υπευθύνου."

ψ

----

 

Το θέμα με τις παιδικές χαρές στην πόλη της Μυτιλήνης και στα γύρω χωριά είναι τεράστιο. Το ζητούμενο είναι αν ο Δήμος κάνει τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης, αν κάνει τους απαιτούμενους ελέγχους. Διαφορετικά ας μπει μια πινακίδα σε όλες τις παιδικές χαρές "Εισέρχεται με δική σας ευθύνη"

Μοιράσου το άρθρο!