Κοινωνία

14/02/2023 - 17:33

«Εγώ και εσύ μαζί» - Tετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

«Εγώ και εσύ μαζί» / Συνδιοργάνωση εκδήλωσης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρειας Πολιτισμού σε συνεργασία  με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Λέσβου και τον  Σύλλογο Γονέων, παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "ΦΛΟΓΑ" Παράρτημα Λέσβου, την Τετάρτη  15 Φεβρουαρίου 2023 στις 19.30 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Λέσβου  και ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "ΦΛΟΓΑ" διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο « Εγώ και εσύ μαζί» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου της παιδικής και εφηβικής ηλικίας,  την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 στον Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με ενημερωτικές εισηγήσεις οι κυρίες Μυρσίνη Γ. Περγαμινού , ειδικός Αιματολόγος (Ειδικευθείσα στο Γ.Ν. «Γ.Γενηματάς» Αθηνών, τ. Επιμελήτρια Γ.Ν. «Άγιος Παύλος» Θεσσαλονίκης) και Ελένη Καραγεγωργίου Κλινική & Κοινωνική Ψυχολόγος (ψυχοθεραπεύτρια και Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Πνοή). Θα ακολουθήσει Μουσική Παράσταση υπό την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Ελισαίου Κοντάρα και την συμμετοχή του Σωματείου Μουσικών Λέσβου, του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου «Ο Αρίων» και της Σχολής  Χορού «Danza Pasion».

Σας προσκαλούμε σε μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης και προσφοράς που όλοι πρέπει να δώσουμε το παρόν!

 

 

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πολιτισμού

Αναστασία Αντωνέλλη

Μοιράσου το άρθρο!