Κοινωνία

27/09/2024 - 15:58

Δύο σημεία στο κέντρο της Μυτιλήνης που σώζουν ζωές! Εξαιρετική πρωτοβουλία

Τοποθέτηση απινιδωτών σε δύο σημεία στην κεντρική αγορά της πόλης από τον Δήμο και τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης

Απινιδωτές σε δύο σημεία στην κεντρική αγορά της πόλης της Μυτιλήνης τοποθετήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου από τον Δήμο, παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, του Αντιδημάρχου Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας Νίκου Γιαννάκα, του Προέδρου Μανώλη Ευσταθίου και του μέλους του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης Ζωής Λειβαδίτου, όπως επίσης και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννη Μουτζούρη και του εκπροσώπου του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης Γιώργου Καυλακώνη.

Ο πρώτος απινιδωτής ήταν δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης, μέλη του Συλλόγου του οποίου παρέστησαν στην τοποθέτησή του στην αρχή της αγοράς (πρώην πρακτορείο ΟΠΑΠ Σαλιαμπούκου), ενώ ο δεύτερος ήταν δωρεά της Ελένης Κουτλή, στη μνήμη του συζύγου της και τοποθετήθηκε σε σημείο δίπλα από τη Μητρόπολη Μυτιλήνης.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά, τόσο τον Ροταριανό Όμιλο Μυτιλήνης όσο και την κ. Ελένη Κουτλή για τη δωρεά των δύο απινιδωτών, τους οποίους τοποθετήσαμε σήμερα στην αρχή και στο κέντρο αντίστοιχα της αγοράς της Μυτιλήνης, που αποτελεί ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης. Πρόκειται για συσκευές εξαιρετικά σημαντικές, που μπορούν να σώσουν ζωές».  

Μοιράσου το άρθρο!