Κοινωνία

25/10/2018 - 18:14

Αθάνατος! Το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην προβλήτα του λιμανιού Μυτιλήνης

Το όνομα του Υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου, που έφυγε απρόοπτα από τη ζωή,αποφάσισε να δώσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, στην προβλήτα του λιμανιού Μυτιλήνης, όπου έδενε το περιπολικό σκάφος ΠΛΣ 602, μετά το τέλος των επιχειρήσεων.

Την πρόταση ψήφισε ομόφωνα και το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου, την περασμένη Δευτέρα, ενώ την επόμενη μέρα, εγκρίθηκε και από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου.

Ο χώρος που θα λάβει το όνομα του αείμνηστου Υποπλοιάρχου, είναι η ζώνη μεταξύ του γραφείου της Τροχαίας του Λιμεναρχείου εντός του περίκλειστου χώρου του λιμένα Μυτιλήνης, έως τον πράσινο φάρο,γνωστή και ως «νέο γάμα» στο ευρύ κοινό.

-Αναφερόμενος στην απόφαση, ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Κυρ. Πετρέλλης επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει το Λιμενικό Ταμείο και η Λέσβος γενικότερα,για να τιμήσει έναν άνθρωπο που με την προσφορά του έκανε περήφανη όλη την ανθρωπότητα, τη δύσκολη περίοδο της προσφυγικής κρίσης.

 

πηγη: εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!