Κοινωνία

24/06/2014 - 13:29

Αλληλεγγύη στην πράξη: δωρεάν εξέταση για 185 άτομα στον Πολιχνίτο

Σ

το πλαίσιο της Κοινωφελούς δράσης τoυ Σωματίου οι «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης» και σε  συνεργασία με τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Μυτιλήνης το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα χωριά Πολιχνίτο και Βρίσα.

 Στην ομάδα Ιατρών συμμετείχαν οι ιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. κα. Ρεκλείτη Άννα Αιματολόγος, ο κ. Πατέστος Δημήτριος Καρδιολόγος, η κα Παλαιολόγου Αγγελική Κυτταρολόγος η οποία και έκανε τα τεστ Παπανικολάου ο κ. Γιαννίκος Ευστράτιος Παθολόγος.

 Από την Νοσηλευτική Σχολής Μυτιλήνης,  Νοσηλεύτριες Βουλγαρέλλη Ευαγγελία, Βαλαβάνη Δήμητρα, Χατζηπαναγιώτου Ταξιαρχούλα, Ζία Βασιλική, Ιατρού Ιωάννα, Λαλαχού Φανή, Κυπραίου Βίκη, ο Νοσηλευτής Στυλιανέλλης Ραφαήλ και η εθελόντρια Κουνιαρέλλη Έλενα.                

 Εξετάστηκαν 185  άτομα από τους συναδέλφους και έγινε test Παπανικολάου σε μεγάλο αριθμό γυναικών.

Την αποστολή συνόδευσε ο Καθηγητής κ. Ασημακόπουλος Γεώργιος Χειρουργός Μαστολόγος Ογκολόγος, ο οποίος και εξέτασε έναν μεγάλο αριθμό γυναικών.

Βασικός σκοπός του Σωματείου μας παραμένει η παροχή υπηρεσιών υγείας και η δωρεάν ιατρική φροντίδα όλων των κατοίκων του νησιού μας.

 

Μοιράσου το άρθρο!