Κοινωνία

06/08/2024 - 19:00

2ο Φεστιβάλ Ανοιχτών Κόσμων στο Μανταμάδο - Αναλυτικά το Πρόγραμμα

2ο Φεστιβάλ Ανοιχτών Κόσμων: «Αυτοφροντίδα: Μια Αγκαλιά από Εμένα για Εμένα»

2ο Φεστιβάλ Ανοιχτών Κόσμων: «Αυτοφροντίδα: Μια Αγκαλιά από Εμένα για Εμένα»

 

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Ο Φυσιολατρικός - Ανθρωπιστικός Σύλλογος «Ηλιαχτίδα» Μανταμάδου σας προσκαλεί στο Φεστιβάλ «Αυτοφροντίδα: Μια Αγκαλιά από Εμένα για Εμένα», που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 9 Αυγούστου 2024 στο Πολύκεντρο Μανταμάδου και στο Τσάμι  του Αγίου Στεφάνου.

Το φεστιβάλ ανοιχτών κόσμων, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά φέτος, έχει θέμα «Αυτοφροντίδα: Μια Αγκαλιά από Εμένα για Εμένα» και είναι η ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και να ανακαλύψουμε τρόπους βελτίωσης της καθημερινής μας ζωής. Μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά εργαστήρια, θα μάθουμε πώς να φροντίζουμε το σώμα μας, να ενισχύουμε την ψυχική μας υγεία και να δημιουργούμε μια ισορροπημένη ζωή.

Ειδικοί, με την πολυετή εμπειρία τους, θα μας καθοδηγήσουν σε αυτήν τη διαδρομή αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είτε είστε γονείς που θέλετε να προσφέρετε στα παιδιά σας τα καλύτερα εφόδια για το μέλλον, είτε θέλετε να ενισχύσετε τη δική σας ευεξία, το φεστιβάλ αυτό προσφέρει κάτι για όλους.

 

Μαζί θα ανακαλύψουμε τη δύναμη της υγιεινής διατροφής, τη σημασία του ποιοτικού ύπνου και καλές πρακτικές για ψυχική ενδυνάμωση. Θα μάθουμε πώς να ενσωματώσουμε την αυτοφροντίδα στην καθημερινότητά μας και να δημιουργήσουμε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας.

Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε ενεργά στις δραστηριότητες, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να δημιουργήσετε νέες φιλίες. Μαζί, μπορούμε να αγκαλιάσουμε την αυτοφροντίδα και την ψυχική υγεία, δημιουργώντας έναν κόσμο όπου η ευημερία και η ευτυχία θα είναι προτεραιότητα.

 

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

 

6 Αυγούστου 2024, 19:00 - Πολύκεντρο Μανταμάδου

 

1. Workshop για Παιδιά:

Θέμα: «Διατροφή: Το Μυστικό Όπλο της Υπερδύναμής μου»

Ομιλήτρια: Μαρία Μυσίκου, Διαιτολόγος

 

2. Παιδικά Μαγειρέματα:

   Θέμα: «Μπάρες Δημητριακών»

   Ομιλήτρια: Μαρία Παναγού, Foodblogger

 

3. Παράλληλη Δράση για Γονείς:

   Θέμα: «Η Διατροφή του Παιδιού ως βάση της Μελλοντικής Ψυχικής του Υγείας»

   Ομιλήτρια: Βίκυ Βεμβέτσου, Ψυχολόγος

 

7 Αυγούστου 2024, 20:30 - Πολύκεντρο Μανταμάδου

 

Κεντρική Εκδήλωση: «Η Αυτοφροντίδα μέσα από 3 Άξονες»

Ύπνος: Μαρία Προκοπίου, Ενδοκρινολόγος

Διατροφή: Χαρά Κουτρολού, Διαιτολόγος και Αγγελική Ταρσάνη, Διαιτολόγος

Ψυχική Υγεία: Βάσια Καραμανώλη, Ψυχολόγος

 

9 Αυγούστου 2024, 19:00 - Τσάμι Αγίου Στεφάνου

 

1. Face Yoga:

Εισηγήτρια: Κωνσταντίνα Σταμάτη, Κοσμητολόγος Αισθητικός

 

2. Βιωματικό Εργαστήρι Ψυχικής Ενδυνάμωσης:

   Θέμα: Αυτοφροντίδα στην Πράξη

   Ομιλήτρια: Βίκυ Βεμβέτου, Ψυχολόγος

 

Σημειώσεις:

- Οι δράσης της 9ης Αυγούστου είναι με δηλώσεις συμμετοχής έως 5/8 ή μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. Προσοχή! Περιορισμένες θέσεις!

- Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο facebook/syllogosiliaxtida ή δηλώστε συμμέτοχη στα μέλη του συλλόγου της Ηλιαχτίδας διά ζώσης ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: 2253061188, 2253061005

- Πλούσια δώρα φροντίδας του εαυτού και περιποίησης σώματος σε κάθε μέρα του φεστιβάλ προσφορά των εταιριών: Apis Fabricca,  Frezidem, La Vie En Rose, Propharm, Sykelli.

 

Μαζί, θα μάθουμε πώς να φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, θέτοντας γερά θεμέλια για μια ζωή γεμάτη υγεία και ευτυχία.

Αυτό το φεστιβάλ είναι μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες, να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας και να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που στηρίζει και προάγει την ψυχική υγεία και την ευεξία.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας.

Σας περιμένουμε όλους με ανοιχτή αγκαλιά!

Το ΔΣ του Σύλλογος «Ηλιαχτίδα»

Μοιράσου το άρθρο!