Skip to main content
|

Η Αμερικανική Πρεσβεία στη Μυτιλήνη – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη σύνταξή σου στις 6 Μαρτίου 2025

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'
Ημερομηνία Εκδήλωσης :
έως

Μια ειδική ομάδα από την Αμερικανική Πρεσβεία θα βρεθεί στη Μυτιλήνη την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2025, για να ενημερώσει Έλληνες που ζουν στην Αμερική και Ελληνοαμερικανούς σχετικά με ζητήματα συντάξεων και το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των ΗΠΑ.

Λεπτομέρειες της ανακοίνωσης:

Στο πλαίσιο της ετήσιας ενημερωτικής δράσης για θέματα συνταξιοδότησης, μια ομάδα ειδικών από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη. Στόχος της επίσκεψης είναι να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και να λύσει απορίες Ελληνοαμερικανών και Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, που πλέον ζουν στη Μυτιλήνη ή στην ευρύτερη περιοχή του νησιού, σχετικά με το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης των ΗΠΑ (Social Security Administration). Η ομάδα θα είναι διαθέσιμη να συζητήσει κάθε σχετικό θέμα που σας απασχολεί.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2025, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 4:00 το απόγευμα, στην Αίθουσα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στην οδό Κουντουριώτου 1, στη Μυτιλήνη. Η παρουσία σας θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για τον Απόδημο Ελληνισμό και Πρόεδρο της Ένωσης Ομογενών Χίου, κ. Παντελή Μπουρνιά, στα τηλέφωνα 6976360694 ή 22713-50566.

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις