Εργασία

24/07/2024 - 17:07

92 προσλήψεις στο Δήμο Μυτιλήνης - Αιτήσεις έως 7 Αυγούστου

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. 92 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα δύο (92) ατόμων, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Μυτιλήνης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση με  Αριθμό Πρωτοκόλλου Ανακοίνωσης ΔΔΥ/24981/24-7-2024 και να την υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο για το λόγο αυτό άτομο στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Μυτιλήνης (Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 13-17, Μυτιλήνη, τηλ: 2251 3 50 596 – αρμόδια για την παραλαβή είναι η αν. προϊσταμένη του Τμήματος προσωπικού του Δήμου Μυτιλήνης, Ευμορφία Τυρή) ή ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση prosopikoumyt@gmail.com.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει  από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και λήγει στις 7/8/2024.

ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ της παρούσας ανακοίνωσης αποτελούν:

α. Το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» που συμπληρώνουν και υποβάλλουν ηλεκτρονικά οι υποψήφιοι και

β. το «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ για την πρόσληψη καθαριστών – καθαριστριών στις σχολικές μονάδες των Δήμων», το οποίο περιλαμβάνει: i) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης με πρωτόκολλο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΔΔΥ/24981/24-7-2024, σε συνδυασμό με επισημάνσεις σχετικά με τα προσόντα και τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων και ii) τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής.

Στο ανωτέρω παράρτημα μετά τη δημοσίευση της αριθμ. 40936/14-5-2024 απόφασης της Υπουργού Εσωτερικών που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2813/Β΄/17-5-2024, επέρχονται οι παρακάτω τροποποιήσεις, οι οποίες δεν έχουν ενσωματωθεί σε αυτό:

Α) Προστίθεται περίπτωση 8 στο Κεφάλαιο ΙΙ («Απαραίτητα Δικαιολογητικά Συμμετοχής») του Παραρτήματος ΙΙ, ως εξής:

«8. Συγγενής αποβιώσαντος εξαιτίας ενδοοικογενειακής βίας: 

α) Ληξιαρχική πράξη Θανάτου.

β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, από το οποίο να προκύπτει ο βαθμός συγγένειας με τον αποβιώσαντα.

γ) Πιστοποιητικό της Εισαγγελίας  Πρωτοδικών περί άσκησης ποινικής δίωξης για αξιόποινη πράξη των άρθρων 299 ή 311 ΠΚ τελεσθείσας στο πλαίσιο του ν. 3500/2006.

δ) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

ε) Υπεύθυνες δηλώσεις των λοιπών συγγενών πρώτου βαθμού περί παραίτησης από τη δυνατότητα πρόσληψης βάσει  της διάταξης του άρθρου 132 του ν. 5090/2024»

Β) Προστίθεται περίπτωση 8 στον Συνοπτικό Κατάλογο Απαραίτητων Δικαιολογητικών, ως εξής:

Σε περίπτωση Θανάτου λόγω ενδοοικογενειακής βίας, απαιτούνται:

α) Ληξιαρχική πράξη Θανάτου.

β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, από το οποίο να προκύπτει ο βαθμός συγγένειας με τον αποβιώσαντα.

γ) Πιστοποιητικό της Εισαγγελίας  Πρωτοδικών περί άσκησης ποινικής δίωξης για αξιόποινη πράξη των άρθρων 299 ή 311 ΠΚ τελεσθείσας στο πλαίσιο του ν. 3500/2006.

δ) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

ε) Υπεύθυνες δηλώσεις των λοιπών συγγενών πρώτου βαθμού περί παραίτησης από τη δυνατότητα πρόσληψης βάσει  της διάταξης του άρθρου 132 του ν. 5090/2024.

Αναλυτικά:

Μοιράσου το άρθρο!