Εκπαίδευση

06/06/2024 - 08:43

Νέος Πρόεδρος ΕΛΜΕ Λέσβου ο Ντουράκης Κώστας

 

Χθες, 3η Ιουνίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λέσβου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 16ης Μαΐου και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Μετά από ψηφοφορία και σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες του σωματείου εκλέχθηκαν

 

Πρόεδρος: Ντουράκης Κώστας

Αντιπρόεδρος: Γκίκα Έφη

Γραμματέας: Συκάς Γιάννης

Ταμίας: Βενετής Λάμπρος

Μέλη: Βαρελτζής Απόστολος, Κρητικόγλου Σταμάτης, Ηλίας Νίκος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ είναι στη διάθεση των συναδέλφων για οποιοδήποτε ζήτημα του εργασιακού τους βίου, από την καταγγελία κάποιας αυθαιρεσίας της διοίκησης μέχρι τον διαρκή αγώνα για πραγματικά δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, ενάντια σε κάθε αντιδραστική και αντιεκπαιδευτική αναδιάρθρωση, αξιολόγηση, κατηγοριοποίηση κλπ.

 

Συναδέλφισσσες, συνάδελφοι,


παρά τις δυσκολίες το σωματείο μπαίνει μπροστά ώστε να οργανώνει τους αγώνες των συναδέλφων στην επίθεση που δεχόμαστε. Αποτελεί ανάγκη οι αγώνες αυτοί να συνεχιστούν, να γίνονται πιο μαζικοί και πιο οργανωμένοι. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη και επιτυχία αυτών των αγώνων είναι η συσπείρωση όλων των συναδέλφων στο σωματείο μας. Οι όποιες αδυναμίες ή παραλείψεις παρατηρούνται στη δράση του ξεπερνιούνται όσο πιο ενεργά συμμετέχουν οι συνάδελφοι στο σωματείο και στηρίζουν τις πρωτοβουλίες του. Το σωματείο δυναμώνει όσο πιο δραστήρια και ενεργά γίνονται τα μέλη του και τότε οι αγώνες του γίνονται πιο αποτελεσματικοί. Να δυναμώσουμε τις  συλλογικές διαδικασίες του σωματείου μας. Να υπερασπιστούμε μαζικά κι αποφασιστικά τα εργασιακά μας δικαιώματα. Να αντισταθούμε με συλλογικούς μαζικούς αγώνες στη διάλυση του δημόσιου σχολείου.

 

Μοιράσου το άρθρο!