Εκπαίδευση

11/10/2024 - 17:49

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα στη Μυτιλήνη με θέμα «Διαδικτυακή Πραγματικότητα και Προκλήσεις»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες (10-10-2024) στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ημερίδα με θέμα «Διαδικτυακή Πραγματικότητα και Προκλήσεις», που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Μυτιλήνης και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και είχε ως κεντρικό ομιλητή τον Αντιστράτηγο ε.α. κ. Γεώργιο Παπαπροδρόμου, πρώην Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

σ

Τις εργασίες της ημερίδας χαιρέτησαν κατά την έναρξή της, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγος κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Χριστόφας και η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου κα. Κατερίνα Στρατάκη.

δ

ς

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους την ημερίδα μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου κ. Κωνσταντίνος Αρώνης, ο κ. Ιγνάτιος Γουδής εκπρόσωπος του Βουλευτή Λέσβου κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Γιάννης Μουτζούρης, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αιγαίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Παναγιώτης Κατσαβέλλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου Ταξίαρχος κ. Ηλίας Βαζούρας, εκπρόσωποι Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Την ομιλία του κ. Παπαπροδρόμου παρακολούθησαν διαδικτυακά (live) μαθητές σχολείων από περιοχές της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή διαδραστική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους μαθητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα, πρόκειται να προβεί σε ανάλογες μελλοντικές δράσεις, συνεργαζόμενη με συναρμόδιους φορείς, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση

Μοιράσου το άρθρο!