Εκπαίδευση

25/06/2024 - 16:36

Λύκειο Γέρας: Συγχαίρουμε τους μαθητές Ηλία Φαϊδά και Στυλιανό Πέρρο

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών του Γενικού Λυκείου Γέρας, συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν στην εξεταστική περίοδο καθώς και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Συγχαίρουμε ιδιαίτερα τους μαθητές μας, Ηλία Φαϊδά και Στυλιανό Πέρρο, για τις διακρίσεις τους σε διαγωνισμούς πανελληνίου επιπέδου που συμμετείχαν.

 Ο Ηλίας προκρίθηκε στην α’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας και με βαθμό 91,5% εξασφάλισε δικαίωμα συμμετοχής στην β’ φάση. Στις 29-30 Απριλίου σε αμφιθέατρο του Τμήματος Βιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διαγωνίσθηκε και έλαβε έπαινο για την υψηλή του επίδοση, καθώς κατατάχθηκε στους πρώτους 27 συμμετέχοντες.

Ο Στέλιος μετά την πρόκριση του στο σχολικό γύρο τον Μάρτιο, λίγους μήνες μετά, συμμετείχε και προκρίθηκε και στον περιφερειακό γύρο από το Βόρειο Αιγαίο. Στις 15 Ιουνίου ταξίδεψε στην Αθήνα και διαγωνίσθηκε και στον τελικό γύρο της 4ης Οικονομικής Ολυμπιάδας, που έλαβε χώρα δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του Αμερικάνικου Κολεγίου, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη. Οι συμμετέχοντες/-ουσες είχαν επιπλέον την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Εμμανουήλ Καραλή, αθλητή του άλματος επί κοντώ και να παρακολουθήσουν διάλεξη του Κοσμά Μαρινάκη, οικονομολόγου, γνωστού και ως Mr Greekonomics.

Ευχόμαστε Καλά Αποτελέσματα στους/ στις υποψήφιους/-ες φοιτητές/-τριες και σε όλους/-ες τους/ τις μαθητές/-τριες μας και τις οικογένειες τους Καλό Καλοκαίρι!

Μοιράσου το άρθρο!