Εκπαίδευση

30/05/2024 - 12:29

Εισαγωγή μαθητών στην Α’ Τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025

Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης σας υπενθυμίζει ότι στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων) πρόκειται να εγγραφούν  μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν στις εξετάσεις που θα διενεργηθούν για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Μουσικού Σχολείου.

Για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης για το σχολικό έτος 2024- 2025 οι γονείς/κηδεμόνες των υποψήφιων μαθητών/τριών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, από τις 13 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00 ηλεκτρονικά στο e-mail: mail@lyk-mous-mytil.les.sch.gr

Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί από κοινού από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών, μόνο στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής στο οποίο κατοικεί ο/η υποψήφιος/α.

Η ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω  έγγραφα:

(1) Λογαριασμό ύδρευσης ή ρεύματος ή τηλεφώνου ή άλλο αποδεικτικό το οποίο να αποδεικνύει τη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας του/της υποψήφιου/ας.

(2) Αντίγραφο της ταυτότητας των γονέων/κηδεμόνων.

(3) Δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση) στην περίπτωση που δεν υπάρχει η απαιτούμενη συναίνεση των δύο γονέων/κηδεμόνων  για τη συμμετοχή στις  εξετάσεις.

Στην περίπτωση που προκύψουν δυσκολίες στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να προσέλθουν στο χώρο του Σχολείου.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η αίτηση εγγραφής καθώς και η εγκύκλιος που ορίζει τη διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α’ γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων και τα έγγραφα που οφείλουν οι γονείς/κηδεμόνες να προσκομίσουν, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σχολείου: https://msm.aegean.gr

 

Για τις ημερομηνίες των εξετάσεων θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22510-25797 και 22510-45784

Διεύθυνση Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης: Ο.Α.Ε.Δ Κτήριο Παναγιούδα

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

 

ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!