Εκπαίδευση

28/09/2024 - 10:15

1ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης: 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, τα παιδιά και οι νηπιαγωγοί του 1ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης Λέσβου, κύριο Βασίλη Ανδριώτη, καθώς και τον προπονητή καλαθοσφαίρισης, κύριο Ιωάννη Καραδόπουλο, που επισκέφθηκε το σχολείο μας. Ο κύριος Καραδόπουλος με μεγάλη χαρά μοιράστηκε την αγάπη του για το άθλημα, Μέσα από μια σειρά διασκεδαστικών παιχνιδιών, οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους βασικούς κανόνες του μπάσκετ, να εξασκήσουν βασικές τεχνικές και να κατανοήσουν την αξία της ομαδικότητας και της συνεργασίας.
Η ενθουσιώδης συμμετοχή των παιδιών και η χαρά τους ήταν εμφανείς.Στο τέλος της εκδήλωσης, τα παιδιά βραβεύτηκαν με τα μετάλλια και τους επαίνους, της ευγενικής χορηγίας του κυρίου Ανδριώτη, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και την αγάπη τους για τον αθλητισμό.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους κυρίους Ανδριώτη και Καραδόπουλο για την αφοσίωση τους και την υποστήριξη τους στην προώθηση του σχολικού αθλητισμού.

Οι Νηπιαγωγοί και οι μαθητές/τριες του 1ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!