Εκπαίδευση

26/06/2024 - 15:12

100% επιτυχία μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μυτιλήνης σε εξετάσεις πιστοποίησης Η/Υ

100% επιτυχία σημείωσαν 11 μαθητές και μαθήτριες του Β κύκλου σπουδών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μυτιλήνης στις εξετάσεις «Πιστοποίησης στις Βασικές δεξιότητες Πληροφορικής» που πραγματοποιήθηκαν από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων.

Η απόκτηση αυτής της πιστοποίησης η οποία είναι αναγνωρισμένη τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αποτελεί ιδιαίτερη επιτυχία για τους μαθητές μας οι οποίοι κάνοντας χρήση των δωρεάν voucher συμμετοχής που εξασφάλισε το ΣΔΕ Μυτιλήνης με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης κατάφεραν με την αμέριστη συμπαράσταση και καθοδήγηση των εκπαιδευτών πληροφορικής του σχολείου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των εξετάσεων και να αυξήσουν με αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες εργασιακής τους ανέλιξης αλλά και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους κατακτώντας τους στόχους τους.

δ

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μυτιλήνης συγχαίρουν τους επιτυχόντες μαθητές καθώς και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν τα μέγιστα μέσω των μαθημάτων προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι δημόσιο σχολείο ενηλίκων διετούς φοίτησης χωρίς εξετάσεις που οδηγεί στην απόκτηση απολυτηρίου γυμνασίου (υποχρεωτική εκπαίδευση) ισότιμου των πρωινών. Οι εγγραφές για το έτος 2024/25 έχουν ήδη ξεκινήσει. 

www.sdem.gr 

Τηλ. Επικοινωνίας: 2251037401

mail: sdem@sch.gr

Μοιράσου το άρθρο!