Αθλητικά

18/09/2024 - 09:15

Υποχρεωτική η Κάρτα Υγείας Αθλούμενου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μυτιλήνης

Σε ισχύ τέθηκε η Κάρτα Υγείας Αθλούμενου, η οποία είναι απαραίτητη και πρέπει να επιδεικνύεται σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή για την είσοδο και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μυτιλήνης.

Η Κάρτα Υγείας είναι αυστηρά προσωπική και σε αυτή αναγράφεται το Άθλημα, το Ονοματεπώνυμο, η Ημερομηνία Γέννησης και το ΑΜΚΑ του αθλούμενου, ενώ φέρει και τη φωτογραφία του καθώς και τη σφραγίδα και την υπογραφή ιατρού Καρδιολόγου, που πιστοποιεί ότι ο αθλούμενος έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και μπορεί να συμμετάσχει στο αναγραφόμενο άθλημα.

Όσον αφορά τα Σωματεία και τους Συλλόγους που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μυτιλήνης, είναι απαραίτητη η Κάρτα Υγείας του κάθε αθλήματος, η οποία θα πρέπει να είναι σε ισχύ και διαθέσιμη όταν τους ζητηθεί από το προσωπικό φύλαξης της κάθε εγκατάστασης. Υπεύθυνοι για την τήρηση των παραπάνω είναι οι εκάστοτε Σύλλογοι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους, ενώ θα πρέπει κάθε αθλητής τους να φέρει αντίγραφο.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να παραλαμβάνει την Κάρτα Υγείας Αθλούμενου από το Τμήμα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας, Αθλητισμού και Απασχόλησης ή την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 08:00 – 22:00.

Η Κάρτα Υγείας Αθλούμενου έχει ισχύ για ένα έτος από την ημερομηνία θεώρησης από τον ιατρό.

 

Μοιράσου το άρθρο!