Αθλητικά

16/06/2024 - 19:00

Τρέχουμε... Moria Run 2024 με στόχο την ανάδειξη του ιστορικού μνημείου του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΣΒΟΥ IPA LESVOS

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ένωση μας (Τ.Δ. Λέσβου) διοργανώνει τον αγώνα δρόμου Moria Run 2024.

Στόχος του αγώνα είναι, αφενός η ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος, προτρέποντας τόσο τα μέλη της Ένωσης, καθώς επίσης δρομικούς αθλητές αλλά και καθημερινούς πολίτες, να συμμετάσχουν σε μια όμορφη κοινή αθλητική δράση και αφετέρου η ανάδειξη του ιστορικού μνημείου του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου και του οικισμού της Μόριας.

¨Όπως και κατά την προηγούμενη χρονιά, η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Βασίλειο Μόριας (έξω από το κοινοτικό γραφείο Μόριας) και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω τρεις (3) διαδρομές:

 

Παιδική διαδρομή 1,1 km

Άσφαλτος εντός του χωριού της Μόριας.

Χωρίς συμμετοχή (Δωρεάν)

 

Μικρή διαδρομή 5,7 km

Άσφαλτος περιμετρικά του χωριού της Μόριας

Συμμετοχή 8€

 

Μεγάλη διαδρομή 11,8 km

Τα πρώτα 7,9km είναι άσφαλτος περιμετρικά του χωριού της Μόριας και 3,9km χώμα - βατός αγροτικός δρόμος που περνά μέσα από τον όμορφο ελαιώνα της Μόριας και το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο.

Συμμετοχή 10€

Σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν και στις τρεις κατηγορίες θα δοθούν σακούλες με προϊόντα που εξασφάλισε η Ένωση μας και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

 

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για κοινωφελή σκοπό.

 

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει όριο συμμετεχόντων. Κατόπιν αυτού οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν έως την 23:59 ώρα της 31/05/2024 τις φόρμες που ακολουθούν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής που θα καταχωρηθούν μετά την 31/05/2024 οι διοργανωτές δεν μπορούν να εγγυηθούν τη παροχή αθλητικού T-Shirt.

 

Δηλώστε συμμετοχή στους παρακάτω συνδέσμους:

 

Μεγάλη διαδρομή 11,8 km

Μικρή διαδρομή 5,7 km

Παιδική διαδρομή 1,1 km

 

Μοιράσου το άρθρο!