Αθλητικά

24/09/2023 - 18:35

Τεράστιος Αιολικός! Πρεμιέρα με νίκη στην Κοζάνη!

Με ένα γκολ του Ιωάννου στο 94ο λεπτό ο Αιολικός  πήρε την πρώτη του νίκη στην πρεμιέρα επιστροφής του στη  Β΄Εθβική  κερδίζοντας εκτός έδρας την Κοζάνη!

Σε ένα ματς που το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με κυρίως δράση στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά ασκώντας πίεση στα καρέ του Ιβαν Ντοκιτς που βρέθηκε σε πάρα πολύ καλή μέρα. Η Κοζάνη στο 53′ σκόραρε με το γκολ να σημειώνεται ως οφσάιντ. Και εκεί που η πίεση μεγάλωνε ο Αιολικός έφυγε στην κόντρα από τα αριστερά με την μπάλα να περνάει στα δεξιά με μακρινή μπαλιά και ο Βόσνιος Γκοραν Ζακαριτς με προσωπική ενέργεια και σουτ στην απέναντι γωνία να ανοίγει το σκορ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 88′ βρήκαν την ισοφάριση με το Νίκο Σουλιώτη. Και εκεί που όλα έδειχναν το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 90+4′ ο νεαρός Ιωάννου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Καραγκιόζη κάνοντας το τελικό 1-2.

 

https://athlitikometopo.gr/

ΚΟΖΑΝΗ (Αγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης Πάνος, Τάτσης (80′ Γραμμένος), Ιτσιος, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Κοροβέσης (65′ Σιατραβάνης) ,   Καλλέργης (77′ Αποστολίδης), Ανταμ Ελ Ιντρίσσι (El Idrissi),  Ποζατζίδης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντόκιτς , Ουνγιαλίδης,  Κεχαγιάς, Τριανταφύλλου (54′ Ιωάννου), Καρανίκας,Λαγός,  Σρνιτς (Srnic), Ενομό (Nnomo) (91′ Γιοκέ), Ζάκαριτς (Zakaric) (81′ Μούχαλης),  Τριανταφυλλάκος, Μανούσος.

 

Διαιτητής: Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας).

Βοηθοί: Αθανάσιος Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Ζωή Παπαδοπούλου (Μακεδονίας).

4ος: Φώτιος Τζίκας (Μακεδονίας).

 

Τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική :

Μακεδονικός – Ηρακλής 0-0

Κοζάνη – Αιολικός 1-2 (86′ Σουλιώτης/ 74′ Ζάκαριτς, 90+4′ Ιωάννου)

ΑΕΛ – Καμπανιακός 2-1 (24′ Ογκμπόε, 40′ Παπαγεωργίου Κ. / 35′ Πόζογλου)

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΚ Β 2-1 (63′ Ξύδας, 90+2′ / 27′ Χριστόπουλος)

ΠΑΟΚ Β’– Απόλλων Πόντου  (Δευτέρα)

Νίκη Βόλου- Αλμωπός Αριδαίας Αναβλήθηκε

Ρεπό: Λεβαδειακός

 

Η επόμενη αγωνιστική (1/10):

Λεβαδειακός – Κοζάνη

Αιολικός – Μακεδονικός

ΠΟΤ Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΕΚ Β – ΑΕΛ

ΠΑΟΚ Β – Καμπανιακός

Αλμωπός Αριδαίας- Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Νίκη Βόλου

 

 

Μοιράσου το άρθρο!