Αθλητικά

25/06/2024 - 11:26

Στήριγμα στο ποδοσφαιρικό φαβορί και κόντρα στο μπασκετικό

ΔΕΗ

Απόψε ρίχνουν αυλαία ο 3ος και ο 4ος όμιλος του ΕURO, με τις Αγγλία, Ολλανδία και Γαλλία να έχουν ήδη κλείσει εισιτήριο για τους «16». Εκκίνηση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Copa America, ενώ στο μπάσκετ, η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Τα πιο μελετημένα προγνωστικα κοπα αμερικα

5080. Ελλάδα – Μαυροβούνιο (20:00)

Δεύτερο φιλικό για την Ελλάδα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, στο πρώτο πήρε καλό βαθμό κι επικράτησε 78-73 της Πολωνίας. Το σημερινό σηματοδοτεί την έναρξη του Τουρνουά Ακρόπολις που φιλοξενεί. Ούτε σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το Μαυροβούνιο προετοιμάζεται κι αυτό για να διεκδικήσει εισιτήριο για την Ολυμπιάδα. Παρόντες ο NBAer, Βούτσεβιτς και ο νατουραλιζέ, Κέντρικ Πέρι. Η Ελλάδα χωρίς τους Σλούκα και Γιάννη χάνει μεγάλος μέρος της δυναμικής της και δεν είναι σε θέση να... διαλύει τέτοιους αντιπάλους. Ποντάρισμα υπέρ του Μαυροβουνίου και συγκεκριμένα το χάντικαπ 12.5 πόντων του σε απόδοση 1.85.

128. Γαλλία – Πολωνία (19:00)

Για τον 4ο όμιλο του EURO, η Γαλλία είναι μαζί με την Ολλανδία στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» και για να πάρει την 1η θέση χρειάζεται είτε καλύτερο αποτέλεσμα από τους «οράνιε», είτε αν κερδίσουν και οι δύο ομάδες, να «χτίσει» καλύτερα διαφορά τερμάτων κι επίθεση. Η Πολωνία έχει αποκλειστεί μαθηματικά από το φινάλε της 2ης αγωνιστικής, σήμερα θα έχει κάποιες αλλαγές η σύνθεσή της. Εκπλήσσει το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει ακόμα παίχτης της Γαλλίας. Πιθανό το ξέσπασμά της, ο άσος με χάντικαπ -1.5 γκολ στο 1.85.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!