Αθλητικά

15/10/2024 - 12:26

Σκοράρει πανεύκολα η Πορτογαλία, μόνο νίκη θέλει η Ελλάδα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων σε όλο τον κόσμο. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν προφανώς οι αναμετρήσεις για το Nations League, αλλά κι εκείνες για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, που ξεκινάει να μετράει αντίστροφα. Δράση υπάρχει και στη Νότια Αμερική για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά και σε αυτά του EURO U21 με την καθοριστική τελευταία αγωνιστική. Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και ποια είναι η νέα στοιχηματική elabet για να παίξετε!

880. Κροατία U21 – Ελλάδα U21 (19:00)

Κροατία εναντίον Ελλάδας, τελικός για τη δεύτερη θέση του ομίλου στη διοργάνωση των U21. Η Κροατία έκανε τα αναμενόμενα (αν και ζορίστηκε), καθώς επικράτησε με 2-0 της Ανδόρας. Οι γηπεδούχοι παίζουν για δύο αποτελέσματα, αφού τους αρκεί και η ισοπαλία. Μόνο τη νίκη είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει η Ελλάδα, που δεν είχε επίσημο αγώνα. Πρέπει να ρισκάρει η Εθνική μας, δυνατή επιθετικά και η Κροατία. Καλή επιλογή το G/G σε απόδοση που βρίσκεται στο 1.80.

922. Σκωτία – Πορτογαλία (21:45)

Συνεχίζουμε με τη διοργάνωση του Nations League. Σκωτία εναντίον Πορτογαλίας στο «Χάμπτεν Παρκ» και με φαβορί τους φιλοξενούμενους. Οι Σκωτσέζοι σε δεύτερο σερί παιχνίδι στον όμιλο προηγούνται, αλλά δεν καταφέρνουν να πάρουν τίποτα. Μετά την ήττα με 2-1 από την Πορτογαλία, έχασαν και από την Κροατία με το ίδιο σκορ. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο έρχεται από το 3-1 ενάντια στην Πολωνία εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι βγάζουν πάθος και διάθεση. Η Πορτογαλία σκοράρει πανεύκολα, θα επιλέξουμε το combo «G/G & Over 2,5» που πληρώνει 2.10.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!