Αθλητικά

10/06/2024 - 10:45

«Ρέστα» σε κλίμα έντασης ο Παναθηναϊκός, ίσες αποστάσεις στη Βαρσοβία

Στο ΟΑΚΑ συγκεντρώνονται τα περισσότερα βλέμματα, εκεί όπου έχουμε τον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα... σχοινιά μετά τη δεύτερη διαδοχική ήττα από τον Ολυμπιακό, αν χάσει κι απόψε ο τίτλος θα βαφτεί κόκκινος για 3η συνεχόμενη σεζόν. Στο ποδόσφαιρο το πρόγραμμα πλαισιώνουν φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων, ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ για τη ζώνη της Αφρικής και αγώνες από τη Β' Βραζιλίας.

Επιπλέον μην ξεχάσετε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την αλβανια euro 2024.

 

5046. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:15)

Κάνουμε μία στάση στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό προκειμένου να διατηρηθεί στη μάχη του τίτλου. Στο «τριφύλλι» έχουν μεγάλα παράπονα για τη διαιτησία και το κλίμα στο αποψινό ματς «μυρίζει μπαρούτι». Ποντάρει στην έδρα, περιμένουμε σημάδια αντίδρασης από το σύνολο του Αταμάν, ενώ δύσκολα το σκορ θα φτάσει ψηλά. Συνεπώς, πάμε στον άσο συνδυαστικά με το Under 161.5 στο 1.95.

 

908. Πολωνία – Τουρκία (21:45)

Συνεχίζουμε με φιλική αναμέτρηση. Η Πολωνία, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, κέρδισε 3-1 την Ουκρανία στο προτελευταίο τεστ πριν από την έναρξη του EURO. Ταυτόχρονα, διεύρυνε το αήττητο σερί στους 7 αγώνες (4-3-0). Από θετική εμφάνιση προέρχεται και η Τουρκία, η οποία άντεξε (0-0) απέναντι στην Ιταλία, ωστόσο νίκη δεν έχει πάρει εδώ και 4 παιχνίδια. Αναμένουμε δυνατή «μάχη», αμφότερες δηλώνουν έτοιμες ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οπότε θα κυνηγήσουμε την ισοπαλία στο 3.40.

 

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Μοιράσου το άρθρο!