Το πρώτο βήμα η Εθνική, σκοράρουν... όλοι σε Ιταλία και Παραγουάη
Πολύ δελεαστικό το κουπόνι της Πέμπτης με τις αναμετρήσεις για το Nations League να ξεχωρίζουν, πάνω από όλες βεβαίως η πρώτη μάχη της Εθνικής μας κόντρα στη Σκωτία για μία θέση στην Α' κατηγορία. Τιτανομαχίες σε Μιλάνο και Ρότερνταμ, επιλογή κι από τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής!
868. Ελλάδα – Σκωτία (21:45)
Ξεκινάμε με το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Σκωτία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Είναι η πρώτη τους μάχη στα πλέι οφ παραμονής/ανόδου στη League Α του Nations League, την Κυριακή η ρεβάνς στη Γλασκώβη. Έδειξε δυναμική το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Β' κατηγορία, αξέχαστο το διπλό στο «Γουέμπλεϊ», μειονεκτώντας στην τελική ισοβαθμία με την πανίσχυρη Αγγλία (5-0-1), αφήνοντας πίσω Ιρλανδία και Φινλανδία. Οι Σκωτσέζοι πήραν την τρίτη θέση σε ιδιαίτερα δύσκολο γκρουπ με Πορτογαλία, Κροατία και Πολωνία. Είναι αν μη τι άλλο αξιόμαχοι, όμως η Ελλάδα στην έδρα της έχει το πάνω χέρι, Άσος στο 2.02, απόδοση που βρίσκεις στις νέες στοιχηματικές εταιρίες!
869. Ιταλία – Γερμανία (21:45)
Πάμε στο σούπερ ντέρμπι για την ίδια διοργάνωση, ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία (α' προημιτελικός, όποιος προκριθεί με τον νικητή του Δανία - Πορτογαλία). Οι «ατζούρι» έχασαν στο νήμα την πρωτιά από την Γαλλία, λόγω της εντός έδρας ήττας στην αυλαία με 1-3 από τους «τρικολόρ» (4-1-1 συνολικά). Η απούσα από τα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα Ιταλία είναι υποχρεωμένη να παίζει διαρκώς στα... κόκκινα, το ίδιο θα κάνει και απέναντι στην τέσσερις φορές πρωταθλήτρια κόσμου. Οι πανίσχυροι Γερμανοί άνετα μπορούν να βρουν δίχτυα στο Μιλάνο, κρατάμε το G/G (1.84).
877. Παραγουάη – Χιλή (01:00)
Θα κλείσουμε με προκριματικά Μουντιάλ από τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής, Παραγουάη εναντίον Χιλής με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης σε αντίθεση με τους Χιλιανους που απέχουν αρκετά από τις προνομιούχες θέσεις. Σπουδαία νίκη επί της Αργεντινής (2-1) πανηγύρισε στο τελευταίο εντός η Παραγουάη, ακολούθησε η ισοπαλία 2-2 στη Βολιβία και τα δίνει όλα για ένα απευθείας εισιτήριο στα τελικά. Η Χιλή προέρχεται μεν από νίκη επί της Βενεζουέλας (4-2) αλλά ήταν η μοναδική στα εννιά τελευταία στα προκριματικά (1-2-6), παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο της χαρτί. Στρεφόμαστε στο G/G (2.25).
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ