Αθλητικά

22/09/2024 - 16:10

Πρεμιέρα στη Γ' Έθνική για τον Αιγέα Πλωμάριου - Ηττήθηκε στη Λαμία

Ο πρώτος αγώνας της νέας σεζόν για τον Αιγέα Πλωμαρίου στη Λαμία με αντίπαλο τον Αστέρα Σταυρού έγινε σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου . Πρεμιέρα για τον εκπρόσωπο της Λέσβου για την πρώτη του ιστορική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Αν και είχε αρκετές απουσίες, ο Αστέρας Σταυρού έβγαλε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον Αιγέα Πλωμαρίου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 3ο όμιλο.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγο του Γιάννη Κακκάβα ο Αστέρας Σταυρού κέρδισε με 2-0 τον Αιγέα Πλωμαρίου.

 

Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα η οποία έχει ακόμη αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός λόγω απουσιών, είχε ορισμένα καλά λεπτά παιχνιδιού.

Το 1-0 πέτυχε ο Γιωργαλής στο πρώτο ημίχρονο ενώ το 2-0 ήρθε στο δευτερο έπειτα από σουτ του Φράγκου στο δοκάρι και αυτογκολ του Τσιτσεκίδη.

Το ματς:

Στο 1′ ωραία πάσα του Κακκάβα στον Γεωργαλή αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα άουτ.

Στο 10′ ο Κακκάβας έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Γιωργαλή από τα δεξιά προς τα αριστερά, αυτός έκανε καταπληκτικό κοντρόλ και σουτ με το οποίο έκανε το 1-0.

Στο 15′ το Πλωμάρι σκόραρε με τον Πρωτούλη αλλά το γκολ ακυρώθηκε επειδή η μπάλα βρήκε πρώτα στο χέρι του σκόρερ.

Στο 19′ σουτ του Πρωτούλη Αθ. από μακρινή απόσταση η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Τσάμη.

Στο 29′ εκτέλεση φάουλ του Τζανουλίνου με σέντρα στο δευτερο δοκάρι, ο Πρωτούλης Αθ. έκανε το πλασέ αλλά ο Τσάμης μπλόκαρε.

Στο 31′ ο Τσιτσεκίδης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 53′ ωραίο καταπληκτικο σουτ του Μιχαλάκη ο Τσάμης έδιωξε εντυπωσιακα σε κορνερ

Στο 62′ και ενώ ο Αστέρας δεν είχε κάνει ακόμη στο δεύτερο ημίχρονο καμία φάση, ο Φράγκος ο οποίος είχε λίγα δευτερα που είχε περάσει στο ματς έκανε το σουτ η μπάλα χτυπησε στο δοκάρι και ο Τσιτσεκίδης στην προσπάθεια του να διώξει έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 με αυτογκόλ.

Σουτ του Πρωτουλη στο 74′ η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Τσάμη αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα απομάκρυνε.

Στο 82′ σουτ του Παλιάκου ο Ζαχάρης έδιωξε κρατώντας το 2-0.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Αστέρας Σταυρού (Β. Λέντας): Τσάμης, Δροσος, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Λάππας, Άλλα, Γιωργαλής, Αντωνίου, Κακκάβας, Αντωνόπουλος

Αιγέας Πλωμαρίου (Δ. Γαβαλάς): Ζαχάρης, Τσιτσεκίδης, Σαρίκης, Καλαμπόκας, Πρωτούλης Αθ. Τζανουλίνος, Ψάνης, Sekou, Πρωτούλης, Μιχαλάκης, Μάγκας

 

https://www.lamiasports.com/

 

 

Δείτε όλο τον αγώνα:

 

Μοιράσου το άρθρο!