Αθλητικά

15/06/2023 - 07:52

Ποδοσφαιρικός αγώνας με τις μικτές ομάδες από ασυνόδευτα ανήλικα

Την Τρίτη 13/6/2023  πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με μικτές ομάδες από τα ασυνόδευτα ανήλικα που φιλοξενούνται στην ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ και τις τοπικές ομάδες του Παλλεσβιακού και του Οδυσσέα Ελύτη.

Εκ μέρους της Ηλιακτίδα Αμκε θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά για την διοργάνωση της χτεσινής ποδοσφαιρικής  εκδήλωσης τον Ε.Π.Γ.Σ. Παλλεσβιακός , τον Οδυσσέα Ελύτης Ακαδημία Ποδοσφαίρου που συμμετείχαν ενεργά με αθλητές τους και για την υποστήριξη το Starfish Foundation - Lesvos Greece .

Επίσης Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child για το ασθενοφόρο και το προσωπικό που ήταν παρόν, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου-Hellenic Rescue Team Branch Lesvos , τον Παπαδόπουλο Θεοχάρη από την Health Care Education and Training και την Ζώη Λιβαδείτου  για την ιατρική υποστήριξη του αγώνα.

Τέλος ευχαριστούμε το ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης για την παραχώρηση του  Δημοτικό σταδίου Μυτιλήνης  "Ταρλά".

 

Όλα τα παιδιά ήταν πολύ χαρούμενα με το παιχνίδι  και με την ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους και μαζί με αυτούς  δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης άλλωστε το ποδόσφαιρο μας ενώνει !   

Μοιράσου το άρθρο!