Αθλητικά

13/06/2024 - 10:28

Πλάνο συντήρησης στη Βαρκελώνη, παραμένει ζωντανή η Βίρτους Μπολόνια

Προσφέρει ευκαιρίες το σημερινό κουπόνι, το οποίο περιλαμβάνει αναμετρήσεις κυρίως από Ιρλανδία, Βραζιλία και Αργεντινή, ενώ στη Β' Ισπανίας έχουμε τον αγώνα ρεβάνς των πλέι οφ Εσπανιόλ – Σπόρτινγκ Χιχόν.

 

Αύριο ξεκινάει το μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Γερμανίας. Δείτε το ρόστερ το πρόγραμμα και τις αποδόσεις για την αγγλια euro 2024

 

5001. Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια (21:30)

Εκκίνηση με μπάσκετ και τους τελικούς των πλέι οφ για το πρωτάθλημα Ιταλίας. Πολύ κλειστή η σειρά Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια και το αποψινό τέταρτο ματς αναμένεται να κρίνει πολλά. Οι φιλοξενούμενοι χάνουν 2-1 και βρίσκονται στα... σχοινιά. Ωστόσο, διαθέτουν έμπειρο σύνολο, δεν θα είναι έκπληξη αν ισοφαρίσουν, με την απόδοση του διπλού να είναι δελεαστική, στο 2.92.

 

391. Εσπανιόλ – Σπόρτινγκ Χιχόν (22:00)

Στη Β' Ισπανίας η Εσπανιόλ διεκδικεί μία θέση με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για τον τελικό των πλέι οφ ανόδου. Η ομάδα από τη Βαρκελώνη επικράτησε 1-0 εκτός στο πρώτο ματς κι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης. Με την αβάντα της έδρας (sold out), καλείται να τελειώσει τη δουλειά. Άλλωστε, διατηρεί αήττητο σερί 17 αγώνων (7-10-0), ενώ δέχτηκε μόλις ένα γκολ στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πάμε συντηρητικά επιλέγοντας το συνδυαστικό bet 1X & Under 2,5 στο 2.05.

 

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Μοιράσου το άρθρο!