Αθλητικά

17/06/2024 - 00:26

Πανηγυρίζει η Λέσβος - Είμαστε ΟΛΟΙ Αιγέας Πλωμαρίου

Δήλωση Δημάρχου Μυτιλήνης - Συγχαρητήρια από τον Αιολικό

Απίστευτη εμφάνιση από τον Αιγέα Πλωμαρίου στη Ρόδο που κατάφερε να πάρει την άνοδο στη Γ ‘ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του και για δέκατη σε εθνική κατηγορία.

Η ομάδα από τη Λέσβο βρέθηκε στο πρώτο μέρος να χάνει με 2-0, όμως στο δεύτερο μέρος μπήκε αποφασισμένη και βρήκε την ισοφάριση που θα την έστελνε στη Γ ‘ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι μέσα σε τρία λεπτά πέτυχαν γκολ στο 21 ‘ με τον Γεωργιάδη και στο 23 ‘ με τον Καραγεωργίου. Στο 55 ‘ ο Ψάνης ξανά έβαλε για τα καλά στο ματς τον Αιγέα με το Μιχαλάκη στο 62 ‘ να ισοφαρίζει σε 2-2 και να στέλνει τον Αιγέα στη Γ ‘ Εθνική.

Φοίβος Κρεμαστής: (Ορφανίδης) Ηλίας, Βολονάκης, Αυγενικού, Καρπαθάκης, Χατζησάββας, Καραγεωργίου,, Κούγιος, Αυτακλάς, Γεωργιάδης, Τομόρι, Αθανασίου.

Αιγέας Πλωμαρίου: (Καρτάλης) Ζαχαρής, Τοπάλι, Κάλφας, Σαλταμάρας, Ι. Πρωτούλης, Βελούτσος, Σεκου, Π. Πρωτούλης, Ψάνης, Α. Πρωτούλης, Μιχαλάκης.

Η βαθμολογία:

  1. Κερατέα 18 (18-4)
  2. Μικρασιατικός 15 (20-6)
  3. Αιγέας Πλωμαρίου 10 (19-9)
  4. Φοίβος Κρεμαστής 10 (11-9)
  5. Παμμηλιακός 4 (6-15)
  6. Θύελλα Χαλκειους 4 (5-18)
  7. ΑΕΒ/Πανσαμιακού- (0-18)

πηγη:  https://athlitikometopo.gr/

Δήλωση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα για την άνοδο του Αιγέα Πλωμαρίου στη Γ Εθνική Κατηγορία:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση της ομάδας του Αιγέα Πλωμαρίου για την άνοδό της στη Γ Εθνική Κατηγορία. Απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως με σχέδιο, δουλειά και πίστη στις δυνάμεις μας μπορούμε να φέρουμε τα θετικά αποτελέσματα! Ευχόμαστε η επιτυχία τους αυτή να είναι ένα σκαλοπάτι μόνο μέχρι την επόμενη καθώς ανοίγονται μπροστά τους οι προκλήσεις της επόμενης σεζόν!»

δ

Ανακοίνωση από τον ΑΙΟΛΙΚΟ

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός και προσωπικά ο Πρόεδρος Δημήτριος Αντωνάκας συγχαίρουν τον πρωταθλητή ΕΠΣ Λέσβου Αιγέα Πλωμαρίου για το μεγάλο επίτευγμα της ανόδου στη Γ’ Εθνική μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ και του εύχονται κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25!

Η εκπροσώπηση πλέον της Λέσβου, αλλά και του Βορείου Αιγαίου, από δύο ποδοσφαιρικές ομάδες στις εθνικές κατηγορίες αποτελεί ένα πολύτιμο κεκτημένο, που οφείλουμε να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε προς όφελος συνολικά του ποδοσφαίρου του νησιού μας.

Μπράβο Αιγέα!

Μοιράσου το άρθρο!