Αθλητικά

29/06/2024 - 19:00

Όλοι μαζί να βοηθήσουμε 3 οικογένειες στη Λέσβου που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση - Τουρνουά μπάσκετ στη Μυτιλήνη

ΔΕΗ

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών /Τ.Δ. Λέσβου  (I.P.A. Lesvos) σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντισμού και αλληλεγγύης «Η Άμπελος», διοργανώνουν Τουρνουά Μπάσκετ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το οποίο θα διεξαχθεί κατά το διήμερο  29 και 30 Ιουνίου 2024 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Νεάπολης στη Μυτιλήνη.

Ο χρόνος της διοργάνωσης συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ο οποίος τυγχάνει προστάτης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενώ το τουρνουά θα φέρει τον ομώνυμο τίτλο «Απόστολος Παύλος».

Σκοπός αυτής της κοινής πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση τριών οικογενειών του νησιού μας, που βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή κατάσταση και έχουν μεγάλη ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη βασικών αναγκών τους.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή συνολικά τεσσάρων ερασιτεχνικών ομάδων, οι οποίες θα αποτελούνται από αστυνομικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, καθώς επίσης από φίλους των δύο συλλόγων αλλά και του μπάσκετ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του τουρνουά, το Σάββατο 29/06/2024 κατά τις ώρες 19:00 και 20:30 αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθούν οι δύο πρώτοι αγώνες, μεταξύ ομάδων που θα προκύψουν από μεταξύ τους κλήρωση, ενώ την Κυριακή 30/06/2024 θα διεξαχθούν, την 19:00 ώρα ο «μικρός τελικός» ανάμεσα στις δύο ηττημένες ομάδες από τους αγώνες του Σαββάτου (29/06) και την 20:30 ώρα ο «μεγάλος τελικός» ανάμεσα στις δύο νικήτριες ομάδες της προηγούμενης ημέρας.

Για την επίτευξη του σκοπού της εν λόγω δράσης, έχουν εκδοθεί εισιτήρια έναντι του συμβολικού αντιτίμου των 2€, τα οποία προπωλούνται μέσω των δύο συλλόγων, ενώ για όσους επιθυμούν θα υπάρχουν διαθέσιμα και στην είσοδο του γηπέδου, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Οι διοργανωτές προσκαλούν τους φίλους του μπάσκετ, αλλά και όλους όσοι επιθυμούν μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία να στηρίξουν συμπολίτες τους που το έχουν ανάγκη, να έρθουν τα δύο αυτά απογεύματα στο γήπεδο με τις οικογένειες τους και να απολαύσουν μια μικρή γιορτή… αθλητισμού και αλληλεγγύης.

Μοιράσου το άρθρο!