Αθλητικά

12/04/2023 - 19:49

Νίκη στην Κω για τον Αιολικό, δεύτερη θέση στη βαθμολογία

Μπορεί να μην πέτυχε τα πολλά γκολ που ήθελε όμως ο Αιολικός κατάφερε να φύγει από το Πυλί της Κω με το τρίποντο χάρις σε γκολ του Γιάννη Ντινιωτάκη στο 28′.

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ενώ είχε πολλές μονομαχίες οι γηπεδούχοι και ο Αιολικός προσπάθησαν αρκετές φορές να παραβιάσουν τις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους στο 10’με δυνατό σουτ του Μαυρόπουλου να μαζεύει σταθερά ο Μουζάκης. Στο 18′ φάουλ του Δερμιτζάκη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 21′ ύστερα από φάουλ υπέρ του Αιολικού που ο Γουρέλλης δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος τι ήθελε να δώσει, τελικά έδωσε πέναλτι για το Πυλί γιατί είχε πιάσει ο Νάστος τη μπάλα με τα χέρια. Ο Άγιος Μουζάκης είπε όμως όχι στο Βουκομανοβιτς από την άσπρη βούλα!

 

Στο 28′ ο Αιολικός άνοιξε το σκορ. Ο Ντινιωτάκης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με την ποιότητα που διαθέτει έστειλε τη μπάλα συρτά στην απέναντι γωνία του Τοπουζλή.

Πριν κλείσει το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με το Μπριλάκη.

Στο 58′ ο Ντινιωτάκης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 ενώ λίγα λεπτά αργότερα σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (λες και περίμεναν το VAR…).

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και στο 86′ είχαν νέο δοκάρι με τκν Κόντζα.

 

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Αιολικό να φεύγει με τους βαθμούς που θέλει από την Κω όμως πλέον το πλεονέκτημα της κορυφής το έχει η Ρόδος που πήρε το ματς με τον Πανηλειακό στα χαρτιά και πλέον έχει ένα τέρμα καλύτερο από τους Μυτιληνιούς. Ο Πανιώνιος πέρασε εύκολα από την Πάτρα επικρατώντας με 3-0.

Η βαθμολογία γύρω από την κορυφή:



1. Ρόδος 55 (46-17)

2. Αιολικός 55 (44-16)

3. Πανιώνιος 51 (42-9)

4. Μύκονος 45 (28-13)

 

Αιολικός (Παπασπύρου): Μουζάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Γκατσιερ, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου (Μουκίδης 89′), Αντωνίου (Αννιτσάκης 46′), Στεφανοβιτς, Δερμιτζάκης (Αποστολόπουλος 62′), Ντινιωτάκης(Άνθης 90+2′), Μακρής (Πλατέλλας 62′).

 

 

πηγη:

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!