Αθλητικά

08/06/2024 - 11:22

Νίκη κόντρα σε σκληρό αντίπαλο η Ισπανία, πιο έτοιμη η Σερβία

Για ακόμα μια μέρα στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες μπάσκετ για τους τελικούς των πλέι οφ στην Ευρώπη, ενώ στο ποδόσφαιρο οι Εθνικές ομάδες δίνουν τα τελευταία τους παιχνίδια πριν την έναρξη του Euro, την επόμενη εβδομάδα. 

 

Εν αναμονή του μεγάλου event δείτε τα προγνωστικά euro 2024.

 

893. Σουηδία– Σερβία (19:00)

Οι Σκανδιναβοί δεν αγωνίζονται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, με τον κόουτς Τόμασον να έχει μόλις λίγους μήνες στον πάγκο της Σουηδίας. Μάλιστα, στο τελευταίο φιλικό με τη Δανία δεν είχε και το πιο πειστικό πρόσωπο στην ήττα με 2-1. Από την άλλη η Σερβία έχασε με το ίδιο σκορ από την Αυστρία, ωστόσο δεν συγκρίνεται το επίπεδο ετοιμότητας των δύο ομάδων, μιας και η φιλοξενούμενη ετοιμάζεται για την έναρξη του Euro. Δύσκολα η Σερβία θα φτάσει σε δεύτερη σερί ήττα, κρατάμε το 2DNB στο 1.93. 

 

897. Ισπανία – Β. Ιρλανδία (22:30)

Τέλος, επιστρέφουμε και κλείνουμε με ποδόσφαιρο. Η Ισπανία δίνει το τελευταίο της φιλικό, πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Κόντρα σε χαμηλής δυναμικότητας αντιπάλους και τα δύο φιλικά, αρχικά επικράτησε με 5-0 της Ανδόρας και τώρα θα υποδεχτεί τη Βόρεια Ιρλανδία. Πάντως, η ομάδα του Ο' Νιλ δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της Ανδόρας και η "Ρόχα" δεν πρόκειται να έχει τόσο εύκολο έργο, περιμένουμε πιο συμμαζεμένη νίκη της και καταλήγουμε στον συνδυασμό άσου και Under 3,5 στο 2.10.

 

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ 

Μοιράσου το άρθρο!