Αθλητικά

01/03/2022 - 07:51

Μπράβο τους! Τα χρυσά παιδιά της Λέσβου!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ /26-27/02/2022 /Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

-ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ & ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ -

Ξεχώρισε συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών της η συντοπίτισσά μας ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΣΟΥ και αθλήτρια του «ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟ», η οποία κατέκτησε την 2η θέση στα 3000μ. (Γ) με επίδοση 9.31.16 καταρρίπτοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας Γυναικών Κ20 το οποίο ήταν 9.32.33 και ανήκε στην Αναστασία Καρακατσάνη από την 20/2/2011.

Η Μυτιληνιά αθλήτρια που ζει στην Αθήνα συνδυάζοντας άψογα τις σπουδές της στην Ιατρική με τον Πρωταθλητισμό υπό τις οδηγίες του Σταύρου Καρρέ, πέτυχε επίσης και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, που θα γίνει στο Κάλι της Κολομβίας.

"Μπήκαμε στον αγώνα για να κάνουμε το ρεκόρ. Τρόμαξα λίγο στην αρχή γιατί τα περάσματα πήγαν λίγο πιο αργά από ότι υπολόγιζα. Με βοήθησε πολύ ο συναγωνισμός με την Αναστασία Μαρινάκου «συναθλήτριά της και νικήτρια στα 3000μ. με 9.26.43» με την οποία είχαμε συζητήσει νωρίτερα για την κούρσα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ότι έπιασα το όριο για το Παγκόσμιο σε διοργάνωση κλειστού. Είναι ένας δείκτης πως μπορώ να τρέξω ακόμη γρηγορότερα στον ανοιχτό. Το καλοκαίρι θα κυνηγήσω το όριο και στα 5.000 μέτρα", είπε η νεαρή αθλήτρια.

Η συντοπίτισσά μας ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΜΥΡΤΑ αθλήτρια του «ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος», κατέκτησε την 2η θέση στα 400μ. Γ με επίδοση 54.87 και νέο ρεκόρ, συνεχίζοντας παράλληλα τις καλές εμφανίσεις στη σεζόν. Η αθλήτρια που προπονείται υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Λιναρδάτου κλήθηκε να συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Α-Γ που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη την 5 Μαρτίου, στα 400μ. αλλά και στη σκυταλοδρομία 4Χ400 μ. με τις Φέρρα, Κουτλή, Κυριακοπούλου.

Ο συντοπίτης μας ΧΑΤΖΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ αθλητής του «Ολυμπιακού» κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, να αγωνιστεί και να διακριθεί κατακτώντας την 2η θέση στο ΄Αλμα Επί Κοντώ με επίδοση 5.35μ. (επέλεξε να συνεχίσει άλμα και στα 5,63 μ., προκειμένου να πετύχει ένα νέο ρεκόρ, ωστόσο δεν τα κατάφερε). Ο Πέτρος ο οποίος προπονείται υπό τις οδηγίες του Μανώλη Καραγιάννη επίσης κλήθηκε να συμμετάσχει στο ΄Αλμα Επί Κοντώ με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτ-μα Κλειστού Στίβου Α-Γ.

ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ!!!

ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!