Αθλητικά

20/05/2024 - 10:26

Μονόδρομος για την Μπρόντμπι, βρίσκουν δίχτυα στη Βαρκελώνη

Απουσιάζει το μεγάλο ματς από το σημερινό κουπόνι, ωστόσο το πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αναμετρήσεις από τη Serie A, αν και στοιχηματικά δεν βγάζουν δυνατή επιλογή. Από το υπόλοιπο μενού έντονο είναι το σκανδιναβικό στοιχείο, με παιχνίδια κυρίως από Σουηδία, Νορβηγία και Δανία, ενώ δράση έχουμε και στην Ελβετία.

 

559. Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι (17:00)

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από την Α' Δανίας. Η Σίλκεμποργκ βρήκε ευρωπαϊκό «εισιτήριο» μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελευταία θέση του πάνω γκρουπ και παίζει το ρόλο του ρυθμιστή. Πάντως, δεν δίστασε να αποδράσει (1-0) από την έδρα της Άαρχους στο πιο πρόσφατο. Υποδέχεται την Μπρόντμπι, που παραμένει ζεστή στη διεκδίκηση του τίτλου μετά το πέρασμα με 1-0 από την έδρα της Νόρντζελαντ. Δυναμική και κίνητρο είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, οπότε πάμε στο διπλό του 1.70.

 

583. Εσπανιόλ – Οβιέδο (21:30)

Στη Β' Ισπανίας μειώνονται οι ελπίδες της Εσπανιόλ για την απευθείας άνοδο. Στο πιο πρόσφατο ματς «κόλλησε» στο 0-0 με τη Βαγιαδολίδ και συμπλήρωσε 5 διαδοχικές ισοπαλίες! Πάντως, «φωνάζει» δικαιολογημένα για τη διαιτησία. Τουλάχιστον, διεύρυνε το αήττητο σερί στους 13 αγώνες (4-9-0). Φιλοξενεί την ανεβασμένη Οβιέδο, η οποία προέρχεται από δύο απανωτές νίκες, η τελευταία κερδίζοντας 1-0 εντός τη Σαραγόσα. Ωστόσο, στην έδρα της Εσπανιόλ διατηρεί κάκιστη παράδοση (0-2-6). Αμφότερες πρόκειται να επιτεθούν, συνεπώς βρίσκουμε αξία στο G/G του 2.00

 

Μπορείτε να διαβάσετε επίσης και τον οδηγό σχετικά με το ποτε πληρωνουν τα φρουτακια ;

 

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Μοιράσου το άρθρο!