Αθλητικά

08/08/2024 - 12:54

Μεγάλο ματς για τον Παναθηναϊκό, προβάδισμα η Ομόνοια

Γεμάτο κουπόνι και εννοείται όλο το ενδιαφέρον πέφτει πάνω στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός έχει το σπουδαίο ματς με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσει για ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς του Άμστερνταμ. Γεμάτο δράση και το Κόνφερενς Λιγκ, με την Ομόνοια να έχει το προβάδισμα ενάντια στη Φέχερβαρ.

Εδώ θα βρεις το πιο αναλυτικό κουπονι οπαπ

927. Ομόνοια – Φέχερβαρ (20:00)

Δύο στις δύο νίκες για τους Κύπρους ενάντια στην Τορπέντο Κουταΐσι και δείχνουν σε καλή κατάσταση. Η Φέχερβαρ χωρίς να εντυπωσιάσει, έκανε απλά τη δουλειά στο παιχνίδι με τη Σουμκαγίτ και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης. Η Ομόνοια είναι πιο ποιοτική ομάδα κι έχει το αβαντάζ της έδρας. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.78.

934. Παναθηναϊκός – Άγιαξ (21:00)

Σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον μεγάλο Άγιαξ, μια σύγκρουση που θυμίζει ιστορικά βράδια και έντονες στιγμές από το παρελθόν. Με τον Ιωαννίδη να επιστρέφει και την ομάδα να παίρνει τα πάνω της ψυχολογικά μετά το δεύτερο ματς με την Μπότεφ, είναι ευκαιρία να πλήξει τους Ολλανδούς. Ο Άγιαξ χωρίς κάποια σπουδαία μεταγραφή και χωρίς να είναι πλήρης. Αναμένεται παιχνίδι με φάσεις και γκολ, καλύτερη επιλογή είναι το G/G & Over 2,5 που πληρώνει 1.90.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!