Αθλητικά

17/05/2024 - 10:44

Με σύμμαχο την έδρα η Σαουθάμπτον, το παλεύει ο Άρης

Φτωχό το πρόγραμμα σήμερα, ωστόσο η συντακτική ομάδα του Foxbet κατάφερε να καταλήξει σε σπουδαίες επιλογές και σήμερα. Ο ημιτελικός ανόδου στην Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ αλλά και η πολύ δυνατή μάχη στα πλέι οφ της Μπάσκετ Λιγκ, ανάμεσα σε Προμηθέα και Άρη, είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι.

 

5032. Προμηθέας - Άρης (17:15)

Αποτελεί την πιο αμφίρροπη μάχη της φάσης των πλέι οφ. Ο Προμηθέας ίσως να υπερτερεί οριακά στα σημεία και έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, θεωρείται φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Πάντως, ο Άρης σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για τους Πατρινούς. Μαχητικό πνεύμα έδειξε ο Άρης όλη την χρονιά, θεωρούμε πολύ δύσκολο να μην εμφανίσει ανάλογο πρόσωπο και τώρα, βρίσκουμε αξία στο 2 (+8.5) στο 1.85.

 

174. Σαουθάμπτον- Γουέστ Μπρομ (22:00)

Χθες η Λιντς πέρασε στον τελικό των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ και περιμένει απόψε να μάθει τον αντίπαλο της. Φυσικά, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα και με τη ρεβάνς στην έδρα της, η Σαουθάμπτον αποτελεί το φαβορί για να τσεκάρει εισιτήριο για τον τελικό του "Γουέμπλεϊ". Η Γουέστ Μπρομ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ζορίστηκε μακριά από την έδρα της και η καλύτερη ομάδα μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό, ο άσος στο 1.83.

Επίσης μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα και τα προγνωστικα τριαδες.

 

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!