Αθλητικά

02/07/2024 - 13:20

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας «8α ΑΛΕΞΙΔΕΙΑ 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή, 30 Ιουνίου, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «8α Αλεξίδεια 2024», στη Σκάλα Παμφίλων που διοργάνωσε ο Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του πρωταθλητή του, ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΕΞΙΔΗ.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παύλος Βουγιούκας - Μιχαλακέλης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Χριστόφας, ο Αντιδήμαρχος Μυτιλήνης κ. Χρήστος Τσιβγούλης,  ο Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Β. Αιγαίου κ. Χάρης Αδαλής, ο Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος κ. Κωνσταντίνος Σπυρέλλης, ο Εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Παμφίλων, Πατήρ Ευστράτιος Μανταμαδιώτης, ο οποίος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του Στρατή, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων κ. Αντώνης Αντωνέλλος, ο Σύμβουλος της Κοινότητας Παμφίλων κ. Νίκος Ζαφειρίου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι με ενέργειες της Κοινότητας Παμφίλων η παραλιακή οδός στη Σκάλα Παμφίλων θα ονομαστεί «οδός Ευστράτιου Αλεξίδη».

φ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Αγωνόδικο Επιτροπή κ.κ. Γεώργιο Τσερνόγλου (Πρόεδρο), Νίκη Σαμίου, Μίρκα Σουβατζή και Αντώνη Δημητρίου, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, το Γενικό Διευθυντή της Γ.Γ.Α.&Ν.Π. κ. Παύλο Βουγιούκα - Μιχαλακέλη, τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζουρη, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Παναγιώτη Χριστόφα, τον Αντιδήμαρχο Μυτιλήνης κ. Χρήστο Τσιβγούλη, τον Πρόεδρο της ΔΕΔΑΠΑΛ κ. Γεώργιο Αλεξίου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, τον Εφημέριο του Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Παμφίλων, Πατήρ Ευστράτιο Μανταμαδιώτη, την Ομάδα Διάσωσης και το πλήρωμα του Ναυαγοσωστικού του Δήμου Μυτιλήνης, το Γιατρό των Αγώνων, κ. Παναγιώτη Ζαφειρίου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων κ. Αντώνη Αντωνέλλο και τον κοινοτικό Σύμβουλο Παμφίλων κ. Νίκο Ζαφειρίου, Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγιούδας καθώς και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αφάλωνα, για την έμπρακτη στήριξη τους, την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας και την προθυμία τους να βοηθήσουν την όλη διοργάνωση.

Τη διοργάνωση στήριξαν με τη χορηγία τους η HELLENIC SEAWAYS, η BLUE STAR FERRIES, το ταξιδιωτικό πρακτορείο Picolo Travel, η ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, το Ξενοδοχείο ΒΟΤΣΑΛΑ, οι οικογενειακές επιχειρήσεις: Ελαιοτριβείο Παπαδέλλης (Papadellis Olive Oil), σαπούνια ελαιολάδου Λεσβιακή Γη, The Olivewood House (Μυρσίνη Προδρόμου), η κάβα Εριφύλη Σγουρέλλη, η Γεωτεχνική Αιγαίου (Γεωργικές Υπηρεσίες), η εταιρεία catering ΕΛΑΪΤΗΣ, επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού Βαργεμέζης, η Lesvos car, το αρτοποιείο Tops, το συνεργείο μοτοσικλετών Moto Giannis, το Ίδρυμα Στρατής Αλεξίδης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή του ομίλου μας, τον καθηγητή φυσικής αγωγής, κ. Πινάκη Θεόδωρο, σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αποτέλεσαν παράδειγμα του ευ αγωνίζεσθε, στους γονείς και σε όλους τους χορηγούς μας, αλλά και τους απλούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

Μοιράσου το άρθρο!