Αθλητικά

28/06/2024 - 11:30

Κρίσιμα ματς για τα φαβορί του 4ου ομίλου στο Copa America

ΔΕΗ

Δεύτερη μέρα ρεπό από το ΕURO, από αύριο ξεκινάνε τα νοκ άουτ ματς. Στο σημερινό πρόγραμμα τη μερίδα του λέοντος έχει η Σκανδιναβία, ενώ στο Copa America, ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των ομίλων με τα δύο ματς από τον 4ο όμιλο.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Τα πιο μελετημένα προγνωστικα euro

698. Κολομβία – Κόστα Ρίκα (29/6, 01:00)

Η Κολομβία, με πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες (2 ασίστ) ξεκίνησε με το «δεξί» κόντρα στην Παραγουάη. Θετικό αποτέλεσμα απέσπασε και η Κόστα Ρίκα, κράτησε τη Βραζιλία στο 0-0 και ο πόντος πανηγυρίστηκε πολύ. Με νίκη οι «καφετέρος» εξασφαλίζουν την παρουσία στους «8». «Πούλμαν» αναμένεται να παρουσιάσει πάλι η Κόστα Ρίκα, δύσκολα θα έχει την ίδια επιτυχία ξανά. Επιλέγουμε το 1Χ, σε συνδυασμό με το N/G. Το combo αυτό είναι σε απόδοση 1.73.

702. Παραγουάη – Βραζιλία (29/6, 04:00)

Οι δύο ομάδες γκέλαραν στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων και είναι σε δύσκολη θέση, καθώς σήμερα τους κάνει μόνο η νίκη. Αλλαγές θα κάνει στην ενδεκάδα η Παραγουάη, πιθανόν να πειράξει την ενδεκάδα και ο Ντοριβάλ Τζούνιορ, είχε παράπονα από κάποιους. Με την πλάτη στον τοίχο θα παίξουν αμφότερες, η Βραζιλία είναι ανώτερη και μπορεί να επικρατήσει χωρίς να ξεφύγει το σκορ. Το εν λόγω συνδυαστικό (2 & Under 3,5) είναι σε απόδοση 2.00.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!