Αθλητικά

26/08/2024 - 18:39

Κορυφαίες παίκτριες πόκερ - για ποιες παίκτριες πρέπει να ενημερωθείτε πριν παίξετε στο Wazamba

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν στη βιομηχανία του πόκερ. Μάθετε παρακάτω για τις κορυφαίες παίκτριες πόκερ πριν παίξετε στο https://wazamba888.gr, το οποίο ανήκει στο Wazamba.

Μαρία Χο - 3,9 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα

Η Μαρία Χο δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα βραχιόλι WSOP, αλλά οι πολυάριθμες συμμετοχές της στο τελικό τραπέζι της έχουν αποφέρει το πέμπτο υψηλότερο χρηματικό έπαθλο τουρνουά μεταξύ των γυναικών στο πόκερ.

Η Μαρία γνώρισε το πόκερ στο κολέγιο, όπου συμμετείχε συχνά σε house games. Έχοντας κερδίσει αρκετά χρήματα σε αυτές τις συγκεντρώσεις, η κοπέλα αποφάσισε να μην ακολουθήσει την προγραμματισμένη προηγουμένως καριέρα δικηγόρου, αλλά να δοκιμάσει τον εαυτό της ως επαγγελματίας παίκτρια.

Η Μαρία ήταν η τελευταία γυναίκα που έμεινε τρεις φορές στο WSOP Main Event, ενώ το 2011 βρέθηκε ένα βήμα πριν από το βραχιόλι του πρωταθλήματος. Την ίδια χρονιά τερμάτισε δεύτερη στο Aussie Millions Poker Championship. Η Μαρία δεν είναι μόνο επιτυχημένη στα live τουρνουά, αλλά παίζει επίσης τακτικά παιχνίδια μετρητών υψηλού ορίου στο αντίστοιχο επίγειο Wazamba στο Λος Άντζελες. Ο φίλος της είναι επίσης επαγγελματίας παίκτης - ο Γερμανός high roller Ράινερ Κέμπε.

Εκτός από το πόκερ, η κοπέλα ασχολείται με φιλανθρωπικό έργο, δωρίζοντας μέρος των κερδών της, σχολιάζοντας εκδηλώσεις πόκερ σε αθλητικά κανάλια και πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Amazing Race, το American Idol και το Anderson Cooper 360.

Ανέτ Ομπρέσταντ - 3,9 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα

Η Ανέτ άρχισε να παίζει πόκερ online σε ηλικία 15 ετών. Ξεκινώντας με λίγα δολάρια στο λογαριασμό της και παίζοντας κυρίως freerolls, μέσα σε δύο χρόνια είχε κερδίσει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια. Σύμφωνα με το Pocketfives, ήταν μία από τους πέντε κορυφαίους online παίκτες της περιόδου 2005-2006.

Η Ανέτ είναι γνωστή για το γεγονός ότι κάποτε κέρδισε ένα τυφλό τουρνουά καλύπτοντας τα χαρτιά της στην οθόνη. Ήθελε να δείξει ότι η ικανότητα να παίζεις θέση και να προσαρμόζεσαι στους αντιπάλους σου είναι πιο σημαντική από το τι έχεις στο χέρι σου.

Αλλά δεν είναι μόνο στο διαδίκτυο που η Ανέτ σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το 2007 έγινε η νεότερη νικήτρια που κέρδισε ποτέ βραχιόλι WSOP Europe. Έλαβε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια για τη νίκη της. Την ίδια χρονιά κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο EPT του Δουβλίνου.

Τα τελευταία χρόνια, η Annette έχασε το ενδιαφέρον της για το πόκερ και στράφηκε σε άλλα χόμπι, όπως η γυμναστική και το blog ομορφιάς που διατηρεί στο YouTube. Όμως, τα επιτεύγματά της στο παρελθόν εξακολουθούν να την κρατούν στην κορυφή των πιο επιτυχημένων γυναικών παικτών πόκερ.

Κάθι Λίμπερτ - 6,3 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα

Η Κάθυ Λίμπερτ έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε τουρνουά πόκερ με χρηματικό έπαθλο ένα εκατομμύριο δολάρια. Άλλα επιτεύγματά της στο πόκερ περιλαμβάνουν ένα βραχιόλι WSOP, έξι τελικά τραπέζια WPT και 11 εξαψήφιες πληρωμές σε διάφορα τουρνουά. Στο Wazamba διεξάγονται επίσης σημαντικά τουρνουά.

Μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στο πόκερ ξεκίνησε ως οικονομική αναλύτρια για μια μεγάλη εταιρεία. Αλλά αφού εργάστηκε για λίγους μήνες συνειδητοποίησε ότι η δουλειά γραφείου δεν ήταν γι' αυτήν. Ακολουθώντας τη συμβουλή της μητέρας της να ασχοληθεί με αυτό που ένιωθε πάθος, η Katie παραιτήθηκε από τη δουλειά της και επένδυσε όλες τις οικονομίες της στο χρηματιστήριο.

Η επένδυση αποδείχθηκε επιτυχής. Η Κάθι ταξίδεψε στο Λας Βέγκας για να διασκεδάσει με τα χρήματα που κέρδισε και εκεί γνώρισε το πόκερ. Το παιχνίδι τη γοήτευσε τόσο πολύ που έμενε για μέρες στα χερσαία ανάλογα του Wazamba.

Το αναλυτικό μυαλό της επέτρεψε να κατακτήσει γρήγορα τις λεπτές αποχρώσεις του πόκερ και η επιτυχία δεν άργησε να έρθει. Όταν οι υπεύθυνοι του καζίνο παρατήρησαν μια γυναίκα που έπαιζε συνεχώς και κέρδιζε τους άνδρες, της προσφέρθηκε δουλειά. Το μόνο που απαιτούνταν ήταν να συνεχίσει να παίζει και να δημιουργεί δράση στα τραπέζια του πόκερ.

Η Κέιτι κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρώτο της τουρνουά Omaha. Μια εβδομάδα αργότερα, τερμάτισε δεύτερη σε ένα τουρνουά No-Limit Hold'em, που ήταν επίσης η πρώτη της φορά. Μετά από αυτό το ξεκίνημα, η καριέρα της στο πόκερ απογειώθηκε γρήγορα.

Σήμερα η Κέιτι συνεχίζει να παίζει ενεργά πόκερ. Και εκτός αυτού, παίζει με επιτυχία στο χρηματιστήριο και κάνει καράτε.

Μοιράσου το άρθρο!