Αθλητικά

08/09/2024 - 20:32

Kι άλλο χρυσό για το "χρυσό κορίτσι" της Μυτιλήνης

Χωρίς αντίπαλο η Μυτιληνιά Ολυμπιονίκης Μηλένα Κοντού και η Ευαγγελία Αναστασιάδου, πρόσθεσαν ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή τους, τερματίζοντας στην 1η θέση του τελικού του διπλού Ελαφρών βαρών των κοριτσιών στο Ευρωπαϊκό Κ23 στην Αδριανούπολη με χρόνο 7:02.18 Πολύ πίσω η 2η Ιταλία με 7:11.17 και στη 3η θέση η Πολωνία με 7:15.55.

 Τη Χάλκινη Ολυμπιονίκη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι Μηλένα Κοντού, καθώς επίσης και την συναθλήτριά της Ζωή Φίτσιου και τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας της χώρας μας Gianni Postiglione θα υποδεχθεί ο Δήμος Μυτιλήνης σε τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο μεταξύ του Δημοτικού Θεάτρου και του Παλαιού Δημαρχείου στην προκυμαία της Μυτιλήνης με ώρα προσέλευσης στις 18:30, λίγο πριν την εκτιμώμενη ώρα άφιξης των δύο Ολυμπιονικών και του προπονητή τους. Το δημοτικό συμβούλιο  Μυτιλήνης αποφάσισε να γίνει ονοματοδοσία της πλατείας δίπλα στη Μαρίνα με το όνομα  της Μηλένας Κοντού.

Ανάλογη εκδήλωση διοργανώνει την Τρίτη ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης για να τιμήσει την Ολυμπιονίκη Μηλένα Κοντού την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου το απόγευμα  όπου θα δώσει το ‘όνομά της στις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ.

 

ertnews.gr

Μοιράσου το άρθρο!