Αθλητικά

11/10/2023 - 19:09

Ηττήθηκε στην Καρδίτσα ο Αιολικός

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Αιολικός από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έδειξε πως ακόμα δεν είναι έτοιμη στο 100%.

Στο πρώτο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπαλάς. Τελικά ο Βερνάρδος μετά από κορνερ έκανε το 1-0 για την Αναγέννηση που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. O Αιολικός μπήκε αποφασισμένος και στο 61΄ο Γιώργος Μανούσος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 

Στο 68΄όμως μέσα σε μία αντεπίθεση η Αναγέννηση βρήκε και δεύτερο γκολ με το Χιώτη Γιώργο Ξύδα που είχε περάσει ως αλλαγή. Εν τέλει στο 87΄η Καρδίτσα κλείδωσε το ματς με γκολ του Σταμόπουλου έπειτα από κόρνερ.

Σε ένα ματς που δεν είχε πάρα πολλές ευκαιρίες οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με δύο τέρματα προερχόμενα από στατιστικές φάσεις με τον Αιολικό να δέχεται κάποια εύκολα γκολ.

Επόμενο μεγάλο και ιστορικό ματς την Κυριακή στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό να υποδέχεται τη Λάρισα.

 

Αναγέννηση Καρδίτσας: (Τυριακίδης) Τσέλιος, Ανδρικόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Ντουμάνης, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σαλαμούρας, Κοκκίνης, Ελιβέλτο, Βερνάρδος.

Αιολικός: (Χαραλαμπίδης) Μιλογεβιτς, Ουνγιαλίδης, Καρανίκας, Μαξιμένκο, Λουκανσρουμπεν, Κάτσε, Σρνιτς, Ζάκαριτς, Μανούσος, Γιοκε, Κορντις.

 

 

πηγη:

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!