Αθλητικά

21/07/2024 - 13:31

Ισχυρή Σίλκεμποργκ, παιχνίδι με τα γκολ στη Βραζιλία

Αρχίζουν, πλέον, τα πρωταθλήματα και οι επιλογές γίνονται περισσότερες. Αυτό είναι καλό, διότι πάντα οι πιο πολλές εναλλακτικές βοηθούν. Από την άλλη, όμως, χρειάζεται καλύτερο ξεσκαρτάρισμα των σημείων. Από Δανία και Νορβηγία μέχρι Βραζιλία και Περού μάς πηγαίνει το σημερινό κουπόνι, με επιλογές στηριγμένες κυρίως στις βασικές αγορές νικητή και γκολ.

Παίξε εδώ δωρεαν ρουλετα

711. Σίλκεμποργκ – Σοντερίσκε (15:00)

Πρεμιέρα για το Πρωτάθλημα Δανίας, με τη Σίλκεμποργκ να καλείται να κεφαλαιοποιήσει το θεωρητικά καλύτερο ρόστερ, την εμπειρία και την έδρα της. Έχει μπροστά της ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά ο στόχος για μία νίκη εντός προγράμματος είναι υψηλός. Η Σοντερίσκε επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και θα χρειαστεί χρόνο για να βρει πατήματα. Λογίζεται, δικαιολογημένα, ως αουτσάιντερ. Επιλογή η νίκη της Σίλκεμποργκ στο 2.03.

765. Μπραγκαντίνο – Ατλέτικο Παραναένσε (22/07, 00:30)

Πρόκειται για ομάδες κουρασμένες, που είχαν την περασμένη εβδομάδα και έχουν την επόμενη σπουδαία ματς για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Αυτή είναι μία παράμετρος, που μπορεί να επηρεάσει αμφότερες. Να καθορίσει την τακτική τους, να τις κάνει πιο προσεκτικές και να της οδηγήσει στα όρια ενός συντηρητικού αγώνα. Δύσκολα το σκορ θα ξεφύγει. Επιλογή θα αποτελέσει το 2-3 G στο 1.95.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!