Αθλητικά

06/09/2024 - 18:30

Η Μυτιλήνη υποδέχεται την Μηλένα Κοντού - Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου

Την Χάλκινη Ολυμπιονίκη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι Μηλένα Κοντού, καθώς επίσης και την συναθλήτριά της Ζωή Φίτσιου και τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας της χώρας μας Gianni Postiglione θα υποδεχθεί ο Δήμος Μυτιλήνης σε τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία μεταξύ του Δημοτικού Θεάτρου και του Παλαιού Δημαρχείου στην προκυμαία της Μυτιλήνης με ώρα προσέλευσης στις 18:30, λίγο πριν την εκτιμώμενη ώρα άφιξης των δύο Ολυμπιονικών και του προπονητή τους.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Η Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα γιορτής για την πόλη της Μυτιλήνης, καθώς θα υποδεχθεί την Ολυμπιονίκη της Μηλένα Κοντού, όπως και την αθλήτρια Ζωή Φίτσιου, που μαζί κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τον ομοσπονδιακό προπονητή τους. Είναι μια γιορτή με μουσική και κάποιες μικρές εκπλήξεις στην οποία καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, να παραστούν, ώστε όλες και όλοι μαζί να καλωσορίσουμε τα κορίτσια που μας έκαναν υπερήφανους!».

Μοιράσου το άρθρο!