Αθλητικά

28/07/2024 - 15:45

Η Μηλένα Κοντού γράφει ιστορία για το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης και για τη Λέσβο

Λέσβος: Πρόκριση για Κοντού και Φίτσιου στα ημιτελικά της Τετάρτης στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Μηλένα Κοντού γράφει ιστορία για το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης και για τη Λέσβο με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη. Στην πρώτη της προσπάθεια σήμερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι στο διπλό σκιφ γυναικών η Μυτιληνιά αθλήτρια μαζί με τη Ζωή Φίτσιου πήραν την πρόκριση για τους ημιτελικούς της Τετάρτης σε μια πολύ δύσκολη κούρσα έχοντας απέναντί τους τις Βρετανίδες που είναι ολυμπιονίκης και το φαβορί για το χρυσό αλλά και τις Ιρλανδές που τις άφησαν στην τρίτη θέση.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις των κοριτσιών αμέσως μετά τον αγώνα

Η τεράστια εμπειρία της Ζωής Φίτσιου και η δύναμη της Μηλένας Κοντού που είναι η καλύτερη αθλήτρια στον κόσμο στην ηλικία της, δίνουν μεγάλες ελπίδες για τη συνέχεις.

Συγκίνηση και περηφάνια για τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης για το επίπεδο που έχει φτάσει η Μηλένα και για το επίπεδο που η Μηλένα έχει φτάσει τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης. Ο πρόεδρος του ΝΟΜ Τάσος Μπαλής και ο αντιπρόεδρος Στρατής Καρακωνσταντής μίλησαν για το αγωνιστικό κομμάτι της κούρσας στην κάμερα της ΕΡΤ ενώ λίγο νωρίτερα είχαν μιλήσει τηλεφωνικά και με τους γονείς της Μηλένας που βρίσκονται στο Παρίσι.

 

 

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Μυρσίνη Τζινέλλη

Κάμερα - μοντάζ: Κώστας Τσακηρίδης

Μοιράσου το άρθρο!