Αθλητικά

20/06/2024 - 10:15

Η Λέσβος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Mountain Bike 2024

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου η ομάδα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2024, στα αγωνίσματα XCO και XCC που θα διεξαχθούν το επόμενο ΣΚ στην Ηγουμενίτσα.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία τον Ποδηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας "Άπειρος", την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και τον Δήμο Ηγουμενίτσας διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2024.


Οι αγώνες θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδας στα αγωνίσματα XCC (Cross Country Short Circuit), XCO (Cross Country Olympic) και XCE (Cross Country Eliminator).
Η Ομάδα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, πλαισιωμένη από παλιούς, νυν και μελλοντικούς πρωταθλητές, αντάξια πάντα του κορυφαίου επιπέδου της Λέσβου στα αγωνίσματα ορεινής ποδηλασίας, τρέφει σοβαρές ελπίδες για θέσεις στο βάθρο.


Οι αθλητές από τη Λέσβο δήλωσαν άριστα προετοιμασμένοι, έτοιμοι ν' αγωνιστούν ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες συναθλητές τους, προκειμένου ν' ανεβάσουν στο ψηλότερο σκαλί, τη σημαία του νησιού.

Μοιράσου το άρθρο!