Αθλητικά

14/10/2024 - 06:59

Η άρχη έγινε ... πρώτη νίκη για τον Αιγέα στην Γ Εθνική

Την πρώτη του νίκη στη Γ ‘ Εθνική πήρε ο Αιγέας Πλωμαρίου. Χθες  Μιχαλέλειο στάδιο επικράτησε εμφατικά με 3-0 του Πανγυθεατικού που παραμένει ουραγός χωρίς βαθμό. 

Οι παίκτες του Δημήτρη Γαβαλά μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα και προηγήθηκαν νωρίς στο 15 ‘ με το Δημήτρη Ψάνη βρίσκοντας ένα πολυπόθητο γκολ, το πρώτο σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες. Ο Αιγέας δε σταμάτησε εκεί και βρήκε και δεύτερο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον έμπειρο αμυντικό Αντώνη Μάγκα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Αιγέας στη συνέχεια μπορέσει να ελέγξει τον αγώνα και μάλιστα βρήκε και τρίτο γκολ με τον Παναγιώτη Χρυσάφη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα. Ο Αιγέας πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο φτάνοντας τους 4 βαθμούς και αρχίζει να βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη αγωνιστική η ομάδα από τη Λέσβο αγωνίζεται πάλι εντός έδρας κόντρα στη Μύκονο η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 3 βαθμούς (αγωνίζεται με την Κόρινθο σήμερα).

Αιγέας Πλωμαρίου : Καλιαμπάκας, Μπαλωμένος, Ψάνης, Σέκου, Χρυσάφης, Πρωτούλης Π., Μιχαλάκης, Τσιτσεκίδης, Καλαμποκας, Μάγκας, Τοπάλι.

 

Πανγυθεατικός : Καβαλιώτης, Κουρτέσης, Κουντούρης, Μπουρελάκος, Ζαΐμι, Γεωργιακάκης, Σαντσόλλι, Μανιάτης, Κουτσιουμάρης, Δασκαλάκης, Μαλτέζος.

πηγη:

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!