Αθλητικά

24/10/2024 - 13:02

Χωρίς περιθώρια ο ΠΑΟΚ, διαφορετικό πρόσωπο ο Ολυμπιακός

Όλη η προσοχή στο στοιχηματικό κουπόνι πέφτει, φυσικά, στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ. Προφανώς και με ελληνικό ενδιαφέρον, όλες οι ομάδες μας παίζουν σήμερα. Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός στη Σουηδία, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Τσέλσι. Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες επιλογές της ημέρας και ποια είναι η καλυτερη στοιχηματικη εταιρεια στην ελλαδα για να παίξετε!

914. ΠΑΟΚ – Πλζεν (19:45)

Μετά το 1-1 με την ΑΕΚ στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ ρίχνει όλη την προσοχή του στην Ευρώπη. Έχει 2/2 ήττες στη League Phase του Γιουρόπα, μετά το 1-0 από τη Στεάουα και δεν μπορεί να χάσει άλλο έδαφος. Η Πλζεν έρχεται από το 3-1 στην έδρα της Μπάνικ Οστράβα στην Τσεχία. Δύο ισοπαλίες στο Γιουρόπα Λιγκ, τελευταία το 0-0 με τη Λουντογκόρετς. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλα περιθώρια. Πρέπει να τα δώσει τα πάντα για τη νίκη. Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 1.93.

937. Μάλμε – Ολυμπιακός  (22:00)

Πάμε και στο εκτός έδρας τεστ του Ολυμπιακού στη Σουηδία. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε που έρχεται από το 1-1 ενάντια στη Βαστέρας. Και ο Ολυμπιακός από γκέλα σοκ, καθώς έμεινε στο 2-2 με τον Λεβαδειακό, σε ματς που προηγήθηκε με δύο τέρματα. Μπορεί στην Ελλάδα να μην πηγαίνει όπως θα ήθελε, αλλά στην Ευρώπη δείχνει άλλο, καλό, πρόσωπο ο Ολυμπιακός. Αναμένεται ματς με φάσεις και γκολ στη Σουηδία. Επιλογή το G/G με το Over 2,5 που παίζεται στο 2.05.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!