Αθλητικά

14/08/2024 - 14:10

Για το 6ο η «Βασίλισσα», με τον Εμπαπέ στο επίκεντρο

Πιο φτωχό το πρόγραμμα σήμερα καθώς υπάρχει ο τελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αταλάντα. Όπου φυσικά όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στον νέο αστέρα των Μαδριλένων, Εμπαπέ. Από εκεί και πέρα αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει η Λάτιν ζώνη με μάχες στο Λιμπερταδόρες και το Σουνταμερικάνα.

Παίξε εδώ δωρεαν φρουτακια χωρις λεφτα

252. Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα (22:00)

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς, η Ρεάλ θα κοντραριστεί με την Αταλάντα στην Πολωνία για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν. Οι τυπικά γηπεδούχοι θα έχουν το μεγάλο ντεμπούτο του Εμπαπέ, ενώ οι Ιταλοί ταξίδεψαν με κάμποσες απουσίες, με κυριότερη αυτή του φορ Σκαμάκα. Ακόμα και πλήρης να κατέβαινε η Αταλάντα, η Ρεάλ θα ήταν εκείνη που θα είχε το πλεονέκτημα. Περιμένουμε τους Ιταλούς να παίξουν αμυντικά, συνεπώς κρατάμε τον συνδυασμό άσου και Under 3,5 στο 2.50.

261. Μποταφόγκο – Παλμέιρας (15/08, 03:30)

Σπουδαίος βραζιλιάνικος εμφύλιος για τη φάση των «16» στο Λιμπερταδόρες. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Μποταφόγκο, υποδέχεται την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Παλμέιρας. Πάντως, οι γηπεδούχοι απόψε κατεβαίνουν με αρκετές κομβικές απουσίες, ενώ σίγουρα η Παλμέιρας είναι πιο έμπειρη στη διαχείριση των νοκ άουτ αγώνων. Αίμα και άμμος θα είναι το ματς, αναμένονται σκληρές μονομαχίες, ενώ και ο διαιτητής Όστοϊτς βγάζει εύκολα την κάρτα. Καταλήγουμε στις Over 5,5 κάρτες στο 1.78.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!