Αθλητικά

16/06/2024 - 11:49

Επιμονή με πολλά και λίγα γκολ στο Euro

Το EURO 2024 έχει αρχίσει με ματς, τα οποία κρίνονται στα πολλά γκολ, οπότε φαίνεται να δημιουργείται μία τάση πραγμάτων στη διοργάνωση. Μία μικρή διαφοροποίηση στο μοτίβο αυτό, πιθανότατα θα γίνει στο Πολωνία - Ολλανδία όπου θα ληφθεί το ρίσκο των λίγων τερμάτων.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Το πιο αναλυτικό euro 2024 προγραμμα

104. Πολωνία – Ολλανδία (16:00)

Η απουσία του Λεβαντόφσκι είναι μία παράμετρος που μπορεί να καθορίσει, όχι μόνο τη μοίρα της Πολωνίας στην πρεμιέρα του Euro 2024 αλλά και το πως θα κυλήσει το ματς με τους Ολλανδούς. Ο πολύπειρος στράικερ δεν δίνει μόνο γκολ, αλλά και αυτοπεποίθηση στην Εθνική της χώρας του. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο κόουτς Πρόμπιερζ να... τραβήξει λίγο πίσω την ομάδα του, στηριζόμενος στην άμυνα. Οι «οράνιε» έχουν επιθετικό ταλέντο και θα κοιτάξουν να βρουν σκορ ασφαλείας από νωρίς. Η λογική λέει ότι θα βρουν αντίσταση. Γι' αυτό και ληφθεί το ρίσκο με τα λίγα γκολ. Παιχνίδι, λοιπόν, με το Under 2,5 στο 1.80.

106. Σερβία – Αγγλία (22:00)

Μπαίνουν και οι Άγγλοι στη διοργάνωση, οι οποίοι κάθε φορά αρχίζουν ως φαβορί και στο τέλος κάτι γίνεται και δεν φτάνουν στην κορυφή. Η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης είναι και φέτος, στον δρόμο για το παρθενικό τους Euro. Δεν είναι εύκολη η πρεμιέρα με τους Σέρβους, διότι αποτελούν σκληρό σύνολο που θα κυνηγήσει το γκολ. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει το ταλέντο των Βαλκάνιων, όπως και την ποιότητα των Άγγλων. Λογικά θα συνεισφέρουν στο σκοράρισμα αμφότερες οι ομάδες. Συνεπώς παίζεται το G/G σε απόδοση 2.07.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!