Αθλητικά

19/06/2024 - 12:25

Δίχως περιθώρια η Κροατία, απειλεί η Ουγγαρία

Εκκίνηση στη 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Κροατία να ψάχνει για αντίδραση κόντρα στους Αλβανούς μετά την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας, ενώ η Ουγγαρία δείχνει ικανή να βλάψει την οικοδέσποινα Γερμανία.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Κορυφαία προγνωστικα euro

112. Κροατία – Αλβανία (16:00)

Έχοντας πετυχημένες πορείες στα τελευταία Μουντιάλ, η Κροατία μπήκε με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό Euro. Τα πράγματα πάντως δεν ξεκίνησαν καλά, αφού γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ισπανία. Δεν της βγήκε το πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να επανέλθει αλλά δεν τα κατάφερε στην επανάληψη. Τώρα δεν έχει περιθώρια κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, Αλβανία. Η οποία το πάλεψε αλλά δίκαια ηττήθηκε από την Ιταλία. Αναμένουμε αντίδραση από την παρέα του Μόντριτς και να επιβληθεί με καθαρή νίκη κόντρα σε μια υποδεέστερη ομάδα, οπότε ποντάρουμε στον άσο με -1 Α.Η. στο 1.77.

113. Γερμανία – Ουγγαρία (19:00)

Άστραψε και βρόντηξε η οικοδέσποινα Γερμανία στην πρεμιέρα, φιλοδωρώντας με πέντε γκολ την Σκωτία. Δύσκολα θα επαναλάβει κάτι ανάλογο απόψε, μιας και η Ουγγαρία είναι ομάδα που προσέχει αρκετά στα μετόπισθεν, που ούτως ή άλλως η ήττα της πρεμιέρας από την Ελβετία με 3-1, δεν της επιτρέπει να κάνει και αλλιώς. Πάντως, οι Μαγυάροι θα πρέπει σε κάποια στιγμή του ματς να ρισκάρουν για ένα θετικό αποτέλεσα που θα τους κρατήσει όρθιους στο κυνήγι της πρόκρισης, συνεπώς αξίζει η επιλογή του G/G στο 2.05.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!